Επιβεβαίωσε την συνάντηση Τράττου – Κάκου

Με ανακοίνωση που εξέδωσε προ ολίγου η ομάδα μας, επιβεβαίωσε την φήμη ότι ο πρόεδρος του Σωματείου μας κ. Σάββας Κάκος, συναντήθηκε με τον πρόεδρο τον διαιτητών Λέοντιο Τράττο. Επίσης στην ανακοίνωση τίθεται και θέμα αλλαγής εάν η Ομόνοια το επιθυμεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου επιθυμεί να επιβεβαιώσει πρόσφατη συνάντηση του Προέδρου του Σωματείου μας Σάββα Κάκου με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Λεόντιο Τράττο. Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη εδώ και αρκετό καιρό και έγινε κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου μας από χορηγό του Συνδέσμου Διαιτητών.

Η συνάντηση έγινε σε δημόσιο χώρο, στο οίκημα του Συνδέσμου Διαιτητών στη Λευκωσία και αφορούσε άλλα θέματα και σίγουρα όχι το παιχνίδι με την Ομόνοια. Δεν θεωρούμε ότι προκύπτει κάτι μεμπτό από την όλη συνάντηση.

Την ίδια ώρα όμως εάν το άμεσα εμπλεκόμενο Σωματείο, στην προκειμένη περίπτωση η Ομόνοια, θεωρεί ότι προκύπτει κάτι μεμπτό λόγω της συνάντησης που υπήρξε, τότε είμαστε έτοιμοι να ζητήσουμε από κοινού την αλλαγή του διαιτητή στο μεταξύ μας παιχνίδι.

Ανακοινώνουμε επίσης ότι ο πρόεδρος της Ομόνοιας Στέλιος Μυλωνάς αποδέχτηκε πρόσκληση του προέδρου μας Σάββα Κάκου και αύριο το μεσημέρι θα γευματίσουν μαζί για να σταλούν τα σωστά μηνύματα.

Εν κατακλείδι, ο ορισμός του Λεόντιου Τράττου στο παιχνίδι με την Ομόνοια προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια και αναβρασμό στον κόσμο του Σωματείου μας για ευνόητους λόγους.  Στέλνουμε το μήνυμα προς το Διευθυντή Διαιτησίας, κύριο Χανς Ρέικβαρντ, ο οποίος φαίνεται να είναι ο μοναδικός αρμόδιος στα θέματα ορισμών, ότι πρέπει να είναι πολύ πιο προσεκτικός στους ορισμούς και να λαμβάνει υπόψη όλες τις παραμέτρους ούτως ώστε να αποφεύγονται η προκατάληψη αλλά και η πυροδότηση έντονου κλίματος πριν από παιγνίδια και ειδικά ντέρμπι. Αυτό στο παρελθόν έχει γίνει άρα πρέπει να αντιμετωπίζονται όλα τα Σωματεία με τον ίδιο τρόπο και όχι να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Με αυτό τον τρόπο θα προστατεύονται και διαιτητές οι οποίοι είναι πολύ ικανοί αλλά πληρώνουν την προκατάληψη. Λόγω του επικείμενου ντέρμπι με την Ομόνοια δεν θέλουμε να επεκταθούμε περαιτέρω για το θέμα των ορισμών.

Όλη η οικογένεια της «Ανόρθωσις», προπονητές, ποδοσφαιριστές, κόσμος και διοίκηση είναι ενωμένοι και την Κυριακή όλοι μας θα σταθούμε μαζικά και με παλμό στο πλευρό των ποδοσφαιριστών μας για να πάρουμε το τρίποντο.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ