Προκαλεί το Αποέλ

Το Αποέλ, δια της επιστολής των δικηγόρων του με την οποία χαράσσει την υπερασπιστική γραμμή του εκπροσώπου τύπου του στη Δικαστική και η οποία “διέρρευσε” σε όλα τα ΜΜΕ, προκαλεί εκ νέου την ομάδα μας αλλά και κάθε νοήμων άνθρωπο που ασχολείται με το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, οι νομικοί σύμβουλοι της εταιρίας Αποέλ, δεν βλέπουν τίποτε μεμπτό στα όσα ο εκπρόσωπος τους δήλωσε, ούτε αντιλαμβάνονται να προσβάλλουν τον οποιονδήποτε. Ακόμα, εμμένουν στους εμπρηστικούς χαρακτηρισμούς περί σκοτεινών και ύποπτων ιστοριών, ενώ επιμένουν να σχολιάζουν φάσεις από παιχνίδι της δική μας ομάδας, συγκρίνοντας μάλιστα με δικές τους. Προκαλούν και προσβάλλουν ακόμα περισσότερο δε, καλώντας τον Πρέδρο της Ανόρθωσης ως μάρτυρα στη Δικαστική!

Όποιος ασχολείται με το κυπριακό ποδόσφαιρο έστω και επιδερμικά, γνωρίζει καλά πως η τελευταία ομάδα που δικαιούται να έχει οποιοδήποτε παράπονο από τη διαιτησία, την ΚΟΠ, τη Δικαστική ή οποιοδήποτε άλλο όργανο, είναι το Αποέλ. Αντίθετα, όλες ανεξαιρέτως οι ομάδες που είχαν την ατυχία να βρεθούν αντίπαλοι με το Αποέλ, έχουν κατά καιρούς εκφράσει σφοδρά παράπονα για τον τρόπο με τον οποίο τους αντιμετώπισαν οι διαιτητές. Είναι ιδιαίτερα φοβικοί και άτολμοι να σφυρίξουν εναντίον της ομάδας της Λευκωσίας, διστακτικοί να τιμωρήσουν τους παίχτες της, ενώ αλλάζουν εύκολα διάθεση όταν οι φάσεις αφορούν στον αντίπαλο.

Θα ήταν αστείο να παραθέσουμε φάσεις και να αρχίσουμε να σχολιάζουμε. Ο κόσμος που δεν προσγειώθηκε από τον Άρη χθες, έχει τη νοημοσύνη να αντιληφθεί το θέατρο του παραλόγου που προσπαθεί να στήσει ο Αποέλ, θέλοντας να υπενθυμίσει ουσιαστικά σε όλους μας και ιδιαίτερα στους διαιτητές, ποιό είναι το “αφεντικό” στο παρασκήνιο, ενώ ταυτόχρονα να κρύψει τις προφανείς αγωνιστικές του αδυναμίες.

Ας μην ξεχνούν εκεί στον Αρχάγγελο, ότι τέτοιου επιπέδου και είδους συμπεριφορές, δυναμιτίζουν το κλίμα και φανατίζουν τον κόσμο. Εμάς, δεν μας ενοχλεί καθόλου, καθώς ο περήφανος Ανορθωσιάτικος κόσμος, γελά μαζί σας και συσπειρώνεται ακόμα περισσότερο κοντά στην ομάδα μας και την προσπάθεια που γίνεται. Αντίθετα, να φοβάστε ότι θα γυρίσει ως μπούμερανγκ η συμπεριφορά σας κι όταν ο χάρτινος πύργος σας καταρρεύσει, είναι ο δικός σας κόσμος που θα σας κυνηγά με τις πέτρες. Στο τέλος θα καταλήξετε να κρύβεστε σε “σκοτεινά και ύποπτα” δωμάτια για να γλυτώσετε από τους δικούς σας φιλάθλους. Ενόσω εσείς παίζετε στο παρασκήνιο, ενόσω μάχεστε για το πρωτάθλημα των εντυπώσεων και ενόσω αγωνίζεστε στις δικαστικές αίθουσες, εμείς θα σας απαντούμε στο γήπεδο!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ