Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ στο πλευρό της Διοίκησης

Με ανακοίνωσή του, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων της ομάδας μας αναφέρει πως μετά την τελευταία του συνεδρία αποφάσισε την έμπρακτη στήριξή του στα δύο προγράμματα που ανακοίνωσε η διοίκηση την Πέμπτη για οικονομική στήριξη του σωματείου. Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ τονίζει πως όλοι οι Ανορθωσιάτες έχουμε την υποχρέωση να βοηθήσουμε όπως μπορούμε το σωματείο για οικονομική ανάσα. Επίσης, υπενθυμίζει για την απόφασή του όπως παραδοθούν τα εκλογικά βιβλιάρια στα κατά τόπους οικήματα του συνδέσμου.

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου μετά την τελευταία του συνεδρία αποφάσισε και ανακοινώνει στον κόσμο της ομάδας μας πως θα στηρίξουμε έμπρακτα τα δύο προγράμματα που ανακοίνωσε το Σωματείο μας για οικονομική ενίσχυση ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ο κάθε Ανορθωσιάτης έχει την δυνατότητα να καταγραφεί και να συνεισφέρει την εισφορά του αξίας €25 στις μπλε σελίδες και στον λεγόμενο «χρυσό οδηγό» όπου θα δημιουργήσουμε έναν κύκλο εργασιών και ο ένας Ανόρθωσιάτης θα βοηθά τον άλλο και όλοι μαζί ταυτόχρονα την μεγάλη μας Ανόρθωση.

Το δεύτερο πρόγραμμα ονομάζεται «Είμαι Ανόρθωση, υπογράφω και γράφομαι στην ιστορία». Όπως λέει και η επίσημη ανακοίνωση θα ανοιχτεί ένα βιβλίο στο Μουσείο της ομάδας και ο καθένας θα μπορεί να καταγράφεται στην κατηγορία που θέλει και μπορεί. Τα πακέτα είναι από €250-€500, από €500- €1000 και από €1000 – €10 000. Ο Παν.Συ.Φι θα κάνει την εγγραφή του σε ένα από τα πακέτα το οποίο θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο χρόνο. Έχουμε όλοι την υποχρέωση να βοηθήσουμε όπως μπορούμε και να δώσουμε μια ανάσα στα ταμεία του συλλόγου.

Υ.Γ. Να υπενθυμίσουμε ότι όσοι δεν έφεραν ακόμη τα εκλογικά τους βιβλιάρια στα κατά τόπους οικήματα του Συνδέσμου πρέπει να το πράξουν μέσα στους επόμενους μήνες έτσι ώστε να διπλασιάσουμε αλλά και να τριπλασιάσουμε την αποχή μας και την απομάκρυνση μας από αυτούς όλους που λειτουργούν με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Αυτοί ξέρουν.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ – ΜΑΧΗΤΕC ‘94».

Με εκτίμηση Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ