Ο Ολυμπιακός προσβάλλεται επιλεκτικά

Άμεση ήταν η απάντηση από την ομάδα μας στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα ο Ολυμπιακός. Καλεί το σωματείο της Λευκωσίας  να αναφέρει που θίχτηκε, επίσης γίνεται λόγος κατά πόσο για ένα ιστορικό σωματείο όπως αυτοαποκαλείται ο Ολυμπιακός είναι ή δεν είναι προσβλητικό ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια να αποτελούν τους βασικούς αιμοδότες του. Τέλος τονίζεται εκ νέου ότι δεν πρόκειται να δεχθούμε κηδεμονίες και υποδείξεις από κανένα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο μας

“1. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί και πώς θίχτηκε το Σωματείο της Λευκωσίας από τη χθεσινή μας ανακοίνωση, πράγμα το οποίο δεν διευκρινίζεται καν στη σημερινή τους ανακοίνωση.
2. Είναι σχήμα οξύμωρο να νιώθει θιγμένος ο Ολυμπιακός από δήθεν υπονοούμενα της δικής μας ανακοίνωσης τη στιγμή που δια μέσου αθλητικής ραδιοφωνικής εκπομπής, τονίζεται ότι ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια αποτελούν τους οικονομικούς αιμοδότες του Ολυμπιακού. Αυτό δεν είναι προσβλητικό; Αυτό δεν έχριζε απάντησης από πλευράς Ολυμπιακού; Αυτό δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε με το μυαλό μας διάφορες εικασίες;
3. Δεν κατανοούμε την επίθεση που μας γίνεται όσον αφορά στην επικοινωνιακή μας πολιτική και μάλιστα με πολύ προσβλητικούς χαρακτηρισμούς αλλά δεν θα ανταποδώσουμε με ανάλογους χαρακτηρισμούς. Δεν δεχόμαστε όμως από κανένα ούτε κηδεμονίες, ούτε υποδείξεις ειδικά όταν δεν υπάρχει το δημοσιογραφικό υπόβαθρο από μέρους του.
Εν κατακλείδι ως Ανόρθωσις Αμμοχώστου τονίζουμε ότι σεβόμαστε απόλυτα τη μεγάλη ιστορία του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Δεν θίξαμε ΠΟΤΕ τον Ολυμπιακό, με τον οποίο είχαμε, έχουμε και επιθυμούμε να συνεχίσουμε να έχουμε άριστες σχέσεις. Ευελπιστούμε την Κυριακή στο ΓΣΠ να γίνει ένα πολύ καλό και αθλητοπρεπέστατο παιχνίδι και ο καλύτερος ας κερδίσει”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ