Μετά τον μπαμπά και ο υιός

Ανακοίνωσε έβγαλε νωρίς το πρωινό η δίοικηση του Ολυμπιακού και επιτίθεται δίχως  καν να κρατήσει τα προσχήματα στην ομάδα μας.  Εξέλιξη αναμενόμενη αφού μετά τα βέλη του μπαμπά ήταν καιρό και για το μικρό γιό να κλέψει λίγα λεπτά δημοσιότητας .

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«ΟΥΚ ΑΝ ΜΑΧΕΣΑΙΤΟ, ΧΕΣΑΙΤΟ ΓΑΡ, ΕΙ ΜΑΧΕΣΑΙΤΟ»… Την πιο πάνω φράση από τους «Ιππείς» του Αριστοφάνη, φαίνεται να έχει αναγάγει σε πεδίο υψηλής πολιτικής η Ανόρθωση, η οποία έχει ως γνωστό, συστήσει φέτος ένα «στρατηγείο χαρτοπολέμου της πλάκας» και όπου με συνεχείς ανακοινώσεις, προσπαθεί να επηρεάσει πράγματα και καταστάσεις, για ευνόητους λόγους.

Ο Ολυμπιακός, δεν θα είχε καμιά απολύτως πρόθεση να ασχοληθεί με την πιο πάνω τακτική, η τελευταία όμως ανακοίνωση του κατά τα άλλα συμπαθούς προσφυγικού συλλόγου της σκλαβωμένης Αμμοχώστου και η οποία αφήνει προσβλητικά υπονοούμενα για τον Ολυμπιακό, μας υποχρεώνει να προβούμε σε αυτή την ανακοίνωση και:

– Να καταδικάσουμε με τον πιο έντονο τρόπο τα υπονοούμενα και τις άλλες ανοητολογίες που περιέχονται στην χθεσινή ανακοίνωση της Ανόρθωσης.
– Να καλέσουμε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανόρθωσης να σεβαστεί την ιστορία του Ολυμπιακού όπως και εμείς σεβόμαστε τη δική της ιστορία.
– Να παρακαλέσουμε όλα τα Σωματεία να χαμηλώσουν τους τόνους και να είναι εφεξής ιδιαίτερα προσεκτικά τόσον με τις γραπτές τους ανακοινώσεις, όσον και με τις δηλώσεις των όποιων εκπροσώπων τους και ούτως ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του φετινού πρωταθλήματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ