Να τους δώσουμε την χαριστική βολή

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα από τις δύο που πήραν οι ποδοσφαιριστές μας για σκοπούς ξεκούρασης, και από αύριο αρχίζουμε και επίσημα δουλειά για το παιγνίδι της έκτης αγωνιστικής κόντρα στην Ομόνοια στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Πέραν του αμφίβολου για το παιγνίδι Ζόρζε, η ομάδα δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα, με τον Ιτζάγκι να επανέρχεται μετά την αποβολή του στο παιγνίδι με το Παραλίμνι.

Η ψυχολογία όλων στο στρατόπεδο της ομάδας βρίσκεται στα ύψη, και καλούμαστε αυτή την φορά να μην αναστήσουμε τους νεκρούς της Ομόνοιας, αλλά να τους δώσουμε την χαριστική βολή για το φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα μας είναι καλύτερη, πιο ποιοτική, αλλά αυτό πρέπει να το αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο, για αυτό και τους ποδοσφαιριστές μας τους περιμένει σκληρή δουλειά αυτή την εβδομάδα.

Το Anorthosis24 θα σας παρέχει πλήρη ενημέρωση για το παιγνίδι από σήμερα αλλά και για τον απόηχό του, αρχίζοντας σήμερα από ένα αφιέρωμα ενός παιγνιδιού κόντρα στην Ομόνοια που έμεινε αξέχαστο και για εμάς, αλλά και για αυτούς, για διαφορετικούς βέβαια λόγους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ