Καλό καλοκαίρι σε όλη την 9!

Πόθεν να αρκέψω τζαι που να τελειώσω ρε χοχουθκια; ΑΡΡΑ ΤΖΑΙ ΟΥΡΡΟΥ ΡΕΕΕΕΕ. Εδώ το κουπανέλλι δεν σταματά ποτέ! Κλάμα ο λαγός! Κλάμα!!!! Άλλο να σας το λαλώ τζαι άλλο να το θωρείτε!

Τζαι δώστου κόντρα κλάμα. Η κουφέττα που εννα γλύφουν οι χόχοι είναι η συνάντηση Κάκου τζαι  Τράττου. Ναι ρε φωτεινά παντοπππούλλια, αν εθέλαμεν να τον «λαδώσουμε» ενα το εκάμναμεν μες στα γραφεία του συνδέσμου διαιτητών. Ίντα πράμα; Επιάσαμε πέναλτυ; Ένιξερω  τι στ’αναθεμαν σας μαθαίνουν στες εκδρομές της εδον, αλλα άμα κάμνει φάουλ παίχτης σε παίκτη της αντίπαλης ομάδας μες την περιοχή εν ππέναλτυ (τζαι στο 3΄για να σας κρούζει παραπάνω).

Αλλά ρε γ@μώ το…. Τι κλαίτε για την διαιτησία ρε κλαψοκούνελλα;  Τέταρτος συνεχόμενος αγώνας εναντίων σας με 10 παίχτες τζαι ναι μετρούμε 3 νίκες. Πάρτε το πρέφα. Όι με δέκα να παίζουμε ρε, με τον Βαλβέρδε μόνο του έχουμεν σας. Έχουμεν σας any time, any place λέμε. Καλό καλοκαίρι σε όλη την 9 από το Φθνινόπωρο. Καλά μπάνια χόχοι.

Παραπονιούμαστεν εμείς πως εν κρυάδα πας την κορυφή… Τι να πουν οι χόχοι στο -10; θερμοκρασίες Σιβηρίας. Εννα νιώθουν σαμπώς τζαι επίαν πίσω στην Ρωσσία.

Επείνασα μετά που τούτο το όργιο. Μάλλον θα παραγγείλω κινέζικα, έχουν την τιμητική τους πόψε! Να δούμε τι έχει ο κατάλογος: Ομονοιάτης sweet and sour, χοχος chop suay, πάπια τζαι χόχος με oyster sauce…. Ως δαμέ εν αρκετά… Πάω ολόϊσια για ομονοιάτη sweet and sour τζαι χοχο chop suay.

Τι ελαλούσετε πριν τον αγώνα; Ενα κάμνουμε κο κο πας τα κράνη των τούρκων;  Αστείο. Το πιο αστείο όμως εν ότι «εραμφίσαμεν» σας για τα καλά, μπροστά, πίσω, που τα αφκιά, τη μούττη. Εν έμεινε τόπος που να μεν σας ραμφίσουμε.

Αλλά ρε έλυσεν σας η μίλλα μου… Να μάσιεστε να φύετε (ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ)  να μεν μπορείτε γιατί εν σας ανοίαν τες πόρτες τζαι να ρουφάτες καπάκι τζαι την ΓΚΟΛΑΡΑ του Ρέζεκ.

Εν σας κανεί το κλάμα για την διαιτησία κλαίτε τζαι για τες σημαίες που εφκάλαν ορισμένοι πας την Νότια. Χαχαχαχα…. Δώσε κλάμα! Ναι ρε, εγοράσαμεν τον Τράττο που τα εκατομμύρια που ξεσιειλούν που τες πούντζιες μας, εκανονίσαμεν να φέρουμε Νεο-Ναζί που την Πολωνία, Skinheads που το Λονδίνο, εμιλήσαμεν τα με τον Συναγερμό, το Δήκο, την Εδέκ, το Ευρωκο, το Ελαμ, τη χρυσή αυγή, είχαμεν μυστικές συναντήσεις με τον Μιτ Ρόμνει τζαι τον Ομπάμα, εκπαιδεύσαν μας αμερικάνοι πεζοναύτες στες βάσεις των εγγλέζων στη Δετζέλεια τζαι εν γιαυτό που ενικήσαμε. Οι γιατί είσαστεν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ. Πόσο δύσκολο ένει να καταλάβετε ότι ΑΜΑ ΕΣΙΕΙΣ ΝΑ ΚΑΜΕΙΣ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΤΗΝ 1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ βρίσκεις θωρείς τα λάθη σου τζαι ύστερα σκαρφίζεσε σενάρια συνομωσίας. Ναι ρε, ούλλοι θέλουν να σας σφάξουν γιατί είσαστε επαναστάτες, διαφορετικοί, ομοφυλόφυλοι, τσιγγάνοι, κουμμουνιστές, είσαστε εναντίον του συστήματος (imish), επειδή ακούτε παπακωσταντίνου τζαι όχι Σαμπάνη (Keyser δικό σου),  τζαι επειδή οι γκόμενες σας εν οι πιο άσιημοθκιάρτιστες γεναίτζιες που επερπατήσαν πάνω στη γή που τον τζαιρό του πόλι πιφ.

Είσαστε ο ορισμός του πνιμένου που γυρέφκει σανίδα να πιαστεί να μεν πιάσει πάτο αλλά κατα που τα θωρώ τον φεβράρη μόνο αν γραφείτε σαν NGO-ΜΚΟ μπορεί τζαι να γλυτώσετε που τα tour στα χωρκά της επαρχίας. Κυβέρνηση πάππαλλα. Διαπλοκή πάππαλλα. Λίρες καπούτ. Εσκολάσετε. Κλείστε το, ανοίξετε αλυσίδα κινέζικων εστιατορίων τζαι κανεί σας. Κρατάτε το futsal να έσιετε να περιχαρίζετε κανένα τίτλο τζαι για όνομα του Φοίνικα… κλείστε τζαι το βόλευ. Είσαστε η ντροπή του αθλήματος και του αθλητισμού γενικότερα. (ΡΟΥΦΑ ΤΑ στο Βόλευ, ΡΟΥΦΑ ΤΑ και’δω!).

Αφιερώνω σας τζαι τραούδι: ΜΙΚΡΟΣ ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ. Τραουδά το μια δική σας, ο λαυρέντης μαχαιρίτσας.

Για να μεν  γίνω κουραστικός θα επανέλθω εντός της εβδομάδας για περαιτέρω σχολιασμό της ματσάρας αμα με το καλό ηρεμήσω.

Υ.Γ.1 Κρίμα που δεν ήταν δίπλα μας τα 7 αδέλφια μας και που δεν είχαμε μαζί μας τους ΜΑΧΗΤΕC του Παραδείσου. Σας κάναμε περήφανους όλους, τζαι εσάς στα κελιά αλλά και σας εκεί ψηλά!

Υ.Γ.2 Οι «οπαδοπατέρες» της 9 επήραν μας τα αφκιά που το… κλάμα. Ησυχία λέμε ρε!

Διατελώ,

Ο Δικηγόρος του Διαβόλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ