Κάλεσμα ΠΑΝΣΥΦΙ για την πρώτη εκδρομή της χρονιάς

Με ανακοίνωσή του, ο ΠΑΝΣΥΦΙ καλεί τον κόσμο της ομάδας να δώσει μαζικό και δυναμικό παρών στον αγώνα της Κυριακής του Τσιρείου, στην πρώτη εκδρομή για την φετινή χρονιά. Ο ΠΑΝΣΥΦΙ ανακοινώνει πως του αγώνα θα προηγηθεί πάρτι στον σύνδεσμο στα Πολεμίδια, και ακολούθως στις 17:30 η αναχώρηση για το Τσίρειο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αδέλφια την ερχόμενη Κυριακή έχουμε την πρώτη καλή εκδρομή της χρονιάς. Ο Φοίνικας ταξιδεύει στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα και οι ΜΑΧΗΤΕC θα δώσουν ξανά δυναμικό παρόν στο Τσίρειο για να τον σπρώξουν σε νέα νίκη. Με άλλη μία νίκη, η ομάδα μας θα συνεχίσει με την καλύτερη ψυχολογία για τον αγώνα με την Ομόνοια στο «ΠΑΠ».

Η ομάδα μας μέχρι στιγμής αποδίδει εξαιρετικά και αν δεν έβαζε τη σφυρίχτρα του ο Τράττος, ενδεχομένως να είχαμε το απόλυτο. Συνεπώς, δικαιολογίες απουσίας δεν υπάρχουν για κανέναν. Τα προεόρτια θα ξεκινήσουν από το μεσημέρι στο οίκημα του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. στα Πολεμίδια. Όλοι οι αδελφοί Ανορθωσιάτες είναι ευπρόσδεκτοι στο pregame party, όπου θα προσφέρεται φαγητό και ποτό. Η αναχώρησή μας από τα Πολεμίδια προγραμματίζεται γύρω στις 17:30.

ΥΓ.1: Δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε ασχολίαστο το γεγονός της αναστολής της ποινικής δίωξης του Προέδρου της Αλκής, Νίκου Λίλλη, για παράνομη είσοδο στον αγωνιστικό χώρο στον της αθάνατης με την αεκ τον περασμένο Μάρτιο. Ναι, καλά διαβάσατε, ΜΑΡΤΙΟ. Η «αδέκαστη» κυπριακή δικαιοσύνη χρειάστηκε έξι μήνες να συντάξει κατηγορητήριο στον κ. Λίλλη, για να το αποσύρει τρεις βδομάδες μετά με εντολές της Νομικής Υπηρεσίας. Αντιθέτως, τα αδέλφια στα οποία προσάφθηκε η ίδια κατηγορία για τα επεισόδια στον αγώνα με την Ντίλα, καταδικάστηκαν σε φυλάκιση από τέσσερις έως επτά μήνες με συνοπτικές διαδικασίες. Αποδεικνύεται πια, με τον πλέον περίτρανο τρόπο, ότι η δικαιοσύνη απονέμεται επιλεκτικά στους ‘αδύνατους’.

ΥΓ.2: ΑΝΟ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ