Η νίκη θα μας δώσει μεγάλη δυναμική

Τρεις ημέρες πριν το μεγάλο παιγνίδι με την Ομόνοια, και όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας μας ζουν και αναπνέουν για τον αγώνα. Με τα εισιτήρια να εξαντλούνται σε γοργούς ρυθμούς, ο κόσμος θα δώσει και πάλι το βροντερό παρών του και να σπρώξει την ομάδα προς την νίκη. Όπως έχουμε πει πολλές φορές, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, το πρωτάθλημα δεν τελειώνει την ερχόμενη Κυριακή. Όμως μία νίκη για την ομάδα μας θα μας δώσει φοβερή δυναμική για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το πιο σημαντικό από ενδεχόμενη νίκη είναι ότι ο κόσμος θα πιστέψει για τα καλά σε αυτή την ομάδα και για την προοπτική της, και έτσι στα επόμενα παιγνίδια ο κόσμος θα δίνει μαζικότερο παρών. Όπως έχουμε πει και αναλύσει από το Anorthosis24, η προσέλευση του κόσμου για διάφορους λόγους είναι μειωμένη φέτος, αλλά μία νίκη στο ντέρμπι που έρχεται είναι ικανή να φέρει τον κόσμο και πάλι στο γήπεδο για τα καλά.

Επίσης, νίκη σε δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι θα τονώσει για τα καλά την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μας, κάτι που θα τους κάνει να παίζουν με περισσότερη αυτοπεποίθηση στα επόμενα παιγνίδια. Μετά και το στραπάτσο από την Ντίλα Γκόρι, οι ποδοσφαιριστές μας παίζουν με περισσό άγχος καθώς μέχρι τώρα κάθε αγώνας ήταν και ένας τελικός για την συνέχεια. Αν έρθει η δεύτερη συνεχόμενη νίκη σε ντέρμπι, τότε οι ποδοσφαιριστές μας θα αποκτήσουν ένα αέρα «ελευθερίας», κάτι που θα τους επιτρέπει καλύτερη διαχείριση μελλοντικών αρνητικών αποτελεσμάτων καθώς δεν θα νιώθουν πως αγωνίζονται με το δάκτυλο στην σκανδάλη.

Εμείς σταθήκαμε μόνο στα θετικά που θα έχει ενδεχόμενη νίκη μας την Κυριακή, καθώς είναι ο μόνος στόχος και δεν θέλουμε ούτε καν να σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο άλλου αποτελέσματος. Από εδώ και πέρα η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας να πάρουν την νίκη, αλλά και στην φωνή την δική μας για να τους δώσουμε την έξτρα ώθηση προς τον στόχο αυτό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ