«Δεν θα σχολιάσουμε διαιτησίες»

Σε ταβέρνα στην Λάρνακα «άρχισε» από σήμερα το ντέρμπι μεταξύ Ανόρθωσης και Ομόνοιας, με τις διοικήσεις των δύο ομάδων να έχουν γεύμα παραμονή του αυριανού μεταξύ μας αγώνα. Η συνάντηση έγινε στην ταβέρνα «Ζήνων» στην Φανερωμένη, και παρευρέθηκαν οι Προέδροι των δύο ομάδων, Σάββας Κάκος και Στέλιος Μυλωνάς, ο αναπληρωτής Πρόεδρος της ομάδας μας Χρήστος Γεράνης καθώς και ο υπεύθυνος επικοινωνίας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, ενώ από πλευράς Ομόνοιας παρευρέθηκε και το μέλος του Δ.Σ Χριστόφορος Χριστοφή.

Τα Προεδρικά μηνύματα

Στις σχέσεις μας με την Ομόνοια αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της ομάδας Σάββας Κάκος, ο οποίος τόνισε πως είναι άριστες, ενώ ανέφερε επίσης πως δεν θα σχολιάσουν διαιτησίες ούτε τίποτε άλλο. Αναλυτικά οι δηλώσεις Σάββα Κάκου:

«Θέλω να καλωσορίσω τον κ. Μυλωνά και την Ομόνοια στη Λάρνακα. Αύριο έχουμε ένα παιχνίδι, έτσι είναι, είναι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, έτσι πρέπει να βλέπουμε τα παιχνίδια. Η οποιαδήποτε ένταση είναι αχρείαστη, δεν υπάρχει λόγος… Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα στον τόπο και πρέπει όλοι επιτέλους να καταλάβουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι κι αυτό ένα παιχνίδι. Οι σχέσεις μας με την Ομόνοια είναι άριστες. Πάντα σε διοικητικό επίπεδο είχαμε την ίδια φιλοσοφία. Βλέπουμε τα πραγματικά προβλήματα του ποδοσφαίρου, όπου πραγματικά κινδυνεύει η ύπαρξη του ποδοσφαίρου. Έτσι βλέπουμε και το αυριανό παιχνίδι. Με τον φίλο τον Στέλιο δεν σχολιάζουμε ούτε διαιτησίες ούτε τίποτε άλλο. Η οποιαδήποτε αχρείαστη ένταση που έχει δημιουργηθεί ήταν άνευ λόγου. Εκείνο που θέλουμε να ευχηθούμε είναι ένα αθλητοπρεπέστατο παιχνίδι και κάθε οικογένεια να πάει μετά το παιχνίδι σπίτι της, να συγχαρούν οι νικητές τους ηττημένους και να δούμε την επόμενη μέρα. Η επόμενη μέρα, η οποία θα είναι πάλι μία δύσκολη μέρα, θα είναι ένας αγώνας επιβίωσης για τα σωματεία μας. Καλωσορίζω την Ομόνοια επίσημα και εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Από πλευράς του, ο Πρόεδρος της Ομόνοιας Στέλιος Μυλωνάς ανέφερε πως το σημαντικότερο για τον αυριανό αγώνα είναι όλοι οι οπαδοί να πάνε με ασφάλεια στα σπίτια τους, ενώ το σωματείο του διαχρονικά έχει και θα έχει καλές σχέσεις με την Ανόρθωση. Αναλυτικά οι δηλώσεις Στέλιου Μυλώνά:

«Κι εγώ με τη σειρά μου θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κάκο για την πρόσκληση. Συμφωνώ με όσα είπε ο Σάββας και επαυξάνω. Είναι ένα παιχνίδι, το οποίο θα διαρκέσει μόνο 90 λεπτά, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Το σημαντικότερο είναι όλοι οι οπαδοί να πάνε με ασφάλεια στα σπίτια τους. Να ακολουθήσουν τις οδηγίες της αστυνομίας για να μην γίνει κανένα παρατράγουδο. Εμείς διαχρονικά έχουμε και θα έχουμε καλές σχέσεις με την Ανόρθωση και είμαστε σίγουροι ότι αυτές θα συνεχίσουν και στο άμεσο μέλλον. Και θέλω να ευχαριστήσω ξανά τον φίλο μου, τον πρόεδρο της Ανόρθωσης, Σάββα Κάκο, και να επιβεβαιώσω ότι και η Ομόνοια τρέφει τα ίδια συναισθήματα, όπως και η Ανόρθωση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ