Δεν αλλάζει το σύστημα

Με το αγαπημένο του 4-2-3-1 θα παρατάξει την ομάδα την Κυριακή απέναντι στον Απόλλωνα ο προπονητής της ομάδας, με τις θέσεις στην εντεκάδα λίγο – πολύ να είναι καπαρωμένες από τώρα. Οι καλές εμφανίσεις στους τελευταίους αγώνες και η αγωνιστική άνοδος ορισμένων ποδοσφαιριστών, επιτρέπει στον Λέβι να μην χρειάζεται να «πειραματιστεί» αρκετά εν’ όψει του αγώνα που έρχεται.

Και εξηγούμαστε. Στον χώρο της επίθεσης, από την στιγμή που ο Ισραηλίτης είναι τιμωρημένος, δύσκολα θα επιλεγεί κάποιος άλλος από τους τρεις που αγωνίστηκαν στον αγώνα με την Αλκή. Λαβόρδε, Ρέζεκ και Κάλβο βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, και είναι κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί ο προπονητής της ομάδας.

Πιο πίσω, ο Σπαντάτσιο έχει «κλειστή» την θέση του επιτελικού και έχει πετάξει το κλειδί, με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσει να τροφοδοτήσει τους συμπαίκτες του με κάθετες πάσες, αλλά και να σκοράρει ο ίδιος ερχόμενος από πίσω. Πιο πίσω του, Αλέξα και Σκοπελίτης ήταν το κεντρικό δίδυμο στους τελευταίους δύο αγώνες, και είναι η θέση η οποία έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να δούμε κάποια αλλαγή. Ο Λέβι ίσως προτιμήσει κάποιον εκ των Λαμπάν και Οχαγιόν, έτσι ώστε να έχουμε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια μας, αφού πρόκειται για δύο πιο πολυσύνθετους μέσους από τους καθαρά αμυντικούς χαφ Αλέξα και Σκοπελίτη.

Στην άμυνα τώρα, οι πέντε που θα αγωνιστούν αναμένεται να είναι οι ίδιοι πέντε του αγώνα με την Αλκή. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο Ζόρζε – Ίλιτς έχει αρχίσει να δένει καλά, και από την στιγμή που ο Σιέλης ξεπέρασε τον τραυματισμό του αναμένεται να πάρει εκ νέου θέση στα αριστερά της άμυνας με τον Άντιτς στα δεξιά. Κάτω από το τέρμα θα βρεθεί ο Βαλβέρδε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ