Γιαν Ρέζεκ: “Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Αμμόχωστο”

Στην κάμερα του Anorthosis Μedia μίλησε το πρωί ο διεθνής άσος της ομάδας μας Γιαν Ρέζεκ. Μίλησε για το παιχνίδι με την Ομόνοια, για τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας μας, για την απόδοση του στον αγωνιστικό χώρο και τέλος για την επίσκεψη του στην Αμμόχωστο και τον κόσμο της Ανόρθωσης…

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Αρχικά μίλησε για το παιχνίδι με την Ομόνοια

“Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες, για την αυτοπεποίθησή μας και τους οπαδούς μας γιατί ένιωσαν ότι παλεύουμε σαν λιοντάρια. Αξίζαμε να κερδίσουμε και ήταν πολύ καλή νίκη. Δεν κερδίσαμε κάτι. Δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.”

Στη συνέχεια για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας με τον Ολυμπιακό

“Όπως θυμάμαι και πέρσι τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό ήταν σκληρά και δύσκολα. Στο πρωτάθλημα δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, έτσι πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε σκληρά για να κερδίσουμε τον αγώνα. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι και εμείς σαν παίκτες το καταλαβαίνουμε.”

Συνεχίζει με το αν μπορεί η ομάδα να πετύχει τους στόχους της

“Φυσικά! Το εύχομαι γιατί παίζουμε ποδόσφαιρο για να κερδίζουμε και να πανηγυρίζουμε. Όλοι παίζουμε στην Ανόρθωση για να κερδίσουμε κάτι. Αν και είναι αρκετά νωρίς για να μιλήσουμε για το πρωτάθλημα ἐχουμε πολύ καλή ομάδα και με σοβαρότητα μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας τη φετινή χρονιά.”

Για την απόδοση του στο γήπεδο

“Είναι δύσκολη ερώτηση επειδή στην αρχή της σεζόν δεν έπαιζα και ήταν λίγο δύσκολο για μένα αλλά συνέχισα να δουλεύω και φυσικά είμαι χαρούμενος για κάθε τέρμα και για κάθε ασίστ, αλλά για μένα δεν είναι τόσο σημαντικά τα δικά μου βραβεία. Για μένα είναι σημαντικά τα βραβεία της ομάδας και οι επιτυχίες της. Μέχρι τώρα είμαι πολύ χαρούμενος επειδή παίζω σε μια πολύ καλή ομάδα αλλά εύχομαι ότι θα είμαι πιο χαρούμενος στο τέλος της σεζόν αν πανηγυρίσουμε κάτι.”

Για το αν έχει επισκεφθεί την Αμμόχωστο

Ναι πήγα δύο φορές πέρσι με την οικογένειά μου. Όταν ήρθα στην Κύπρο άκουσα πολλά για την ιστορία της Ανόρθωσης και της Αμμοχώστου αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ πώς έμοιαζε, γι’αυτό πήγαμε. Ήταν κάτι το απίστευτο, όταν είδα την κλειστή περιοχή δεν μπορώ να καταλάβω πώς οι άνθρωποι μπορούν να ζουν με αυτή την απώλεια. Επειδή φαντάζομαι ότι ήταν πολύ όμορφη πόλη και είναι πολύ σκληρό ακόμα και για μένα που δεν έχω καμία σχέση με την πόλη.”

Τέλος, για τον κόσμο της ομάδας στο ντέρμπι

“Ήταν πολύ καλό και πολύ σημαντικό για εμάς τους ποδοσφαιριστές γιατί νιώθουμε τη δύναμή τους και μας σπρώχνουν να δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο και αυτό χαροποίησε εμάς τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον κόσμο. Χρειαζόμαστε τον κόσμο σε κάθε παιχνίδι και θα είμαστε χαρούμενοι αν τους έχουμε δίπλα μας σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Όταν το γήπεδο είναι γεμάτο είναι απίστευτο συναίσθημα και γι’ αυτό το λόγο παίζουμε.”

Το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιαν Ρέζεκ:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ