Βιβλίο Δωρητών

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ευχαριστεί θερμά όλους όσους έχουν δώσει εισφορά στο Βιβλίο Δωρητών και τους εύχεται ότι καλύτερο στη προσωπική και επαγγελματική τους ζωή για την αγάπη και το ενδιαφέρον που έχουν επιδείξει για το Σωματείο μας.

Ήδη έχουν κάνει την εισφορά τους οι ακόλουθοι:

Χριστοφή Αντρέας, Δίπλαρος Δημήτρης, Οικονόμου Γιώργος, Χειλημίντρη Ιωάννα, Κλωνής Αντρέας, Έλληνας Δημήτρης, Γαβριήλ Κωνσταντίνου, Ππεκρής Μιχάλης, Χαμπουλλάς Ευγένιος, Χρ. Ιωάννου Γιαννάκης, Λεοντίου Κώστας, Ανδρέας Χρυσοστόμου, Λόίζου Λοίζος, S.E.S.I.T. LTD, Ιωάννης Οκκάς, Ιωάννης Σκοπελίτης, Γεώργιος Σιέλης, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Γαβριήλ Κωνσταντίνου που αγωνίζεται στον Χαλκάνορα Ιδαλίου, Ακαδημίες «Ανόρθωσις»- Κλιμάκιο Λάρνακας, Συμβούλιο Νέων Ανόρθωσις, ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκο Αναστασιάδη και πολλοί άλλοι που θέλησαν να παραμείνουν ανώνυμοι.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Νίκο Θεοδούλου, αντιπρόσωπο της εταιρείας Bioptron & Zepter στην Κύπρο για την προσφορά του στο Σωματείο μας, δωρίζοντας μας το μηχάνημα Φωτοθεραπείας Bioptron B2. Η αξία του μηχανήματος αυτού είναι πολύ μεγάλη και θα χρησιμοποιείται για τις θεραπείες των ποδοσφαιριστών μας κατά τη διάρκεια της φυσιοθεραπείας τους.

...

Οι εισφορές συνεχίζονται και όσοι θέλουν να συμπεριλάβουν την ευχή τους στο Βιβλίο Δωρητών μπορούν να το πράξουν περνώντας από τα γραφεία του Σωματείου μας  στη Λάρνακα, όπου και βρίσκεται καθημερινά το βιβλίο από τις 09:00 μέχρι τις 17:00.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ