Αυτή η Ανόρθωση έχει καρύδια!

Φέτος βλέπουμε μία διαφορετική Ανόρθωση από αυτή που συνηθίσαμε τα τελευταία χρόνια. Από πλευράς ποιότητας, το είπαμε πολλές φορές πως η φετινή ομάδα είναι η πιο ποιοτική των τελευταίων χρόνων. Αναφέραμε επίσης χθες πως αυτή η Ανόρθωση είναι μία οικογένεια, και για αυτό τους γουστάρουμε. Η φετινή Ανόρθωση όμως έχει ακόμη ένα πράγμα που έχει χρόνια να δούμε. ΚΑΡΥΔΙΑ! Βλέπουμε τους ποδοσφαιριστές μας να παίζουν το κάθε παιγνίδι με απίστευτο πάθος, να μην κωλώνουν πουθενά και πούποτε, να «μασούν» τους αντιπάλους τους και ότι βρεθεί στην διάβα τους.

Τέρμα η «soft» Ανόρθωση των τελευταίων χρόνων. Πλέον, κάθε παιγνίδι είναι μάχη μέχρι να επικρατήσει ο δυνατός, και ο δυνατός εμείς είμαστε. Και το αποδεικνύουμε σε κάθε αγώνα. Ήρθαν ποδοσφαιριστές στην ομάδα όπως ο Αλέξα, ο Σκοπελίτης, ο Σπαντάτσιο, με αρκετό ποδοσφαιρικό εγωισμό πάνω τους που θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν αυτό που θέλουν, και μαζί τους συμπαρασύρουν και τους υπόλοιπους. Βλέπουμε ένα Σιέλη που από μεγάλο ταλέντο, βρήκε ταυτότητα στον αγωνιστικό χώρο και αγωνίζεται λες και έχει χρόνια εμπειρίας πάνω του, με ένα απαράμιλλο πάθος.

Η φετινή Ανόρθωση έχει μεγάλα καρύδια, δεν καταλάβει ούτε από έδρες, ούτε από διαιτησίες, ούτε από τίποτα. Για αυτό και φέτος βλέπουμε κάτι το διαφορετικό. Και είμαστε σίγουροι ότι τα καλύτερα από αυτούς τους μαχητές δεν έχουν έρθει ακόμη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ