Έστειλε το μήνυμα: Ναι μπορεί για τίτλο!

Αυτή η Ανόρθωση μπορεί να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα. Αυτό το ξεκάθαρο μήνυμα βγήκε μετά τη νίκη της «κυρίας» κόντρα στην Ομόνοια. Την περασμένη αγωνιστική η αρμάδα του Ρόνι Λέβι πέρασε σαν σίφουνας από το Τσίρειο κερδίζοντας τον Απόλλωνα με 2-0. Αυτή η επιτυχία έχει διαφορά από τη νίκη κόντρα στην Ομόνοια επειδή πολύ απλά με τους «πράσινους» η Ανόρθωση απέδειξε ότι τη φετινή χρονιά έχει ψυχή, είναι ομάδα φτιαγμένη με σκληρό μέταλλο και το πιο σημαντικό δεν επηρεάζεται από τις απουσίες. Τέτοια χαρακτηριστικά έχουν οι πρωταθλήτριες ομάδες και το συγκρότημα του Ρόνι Λέβι στο ντέρμπι(κυρίως) με την Ομόνοια έδειξε ότι φέτος ναι… έχει τα κότσια και τις φυσικές αντοχές να κατακτήσει τον τίτλο μετά από πέντε χρόνια.

Πρώτο το κρατούμενο: Στην τελευταία προπόνηση προέκυψε το πρόβλημα με τον Κάλβο και δεν έπαιξε.

Δεύτερο: Στα πρώτα λεπτά αποχώρησε τραυματίας ο Ζόρζε και πέρασε στην θέση του ο Άντιτς(είχαμε και μετακίνηση του Κόλιν στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Ίλιτς).

Τρίτο: Στο 70΄ αποβλήθηκε ο Ίλιτς(πέρασε στα μετόπισθεν ο Σκοπελίτης παρακαλώ) και η ομάδα όχι άντεξε στην πίεση του αντιπάλου αλλά κατάφερε να σκοράρει και δεύτερο γκολ και να σφραγίσει την επιτυχία της.

Τα πιο πάνω αποδεικνύουν ότι η φετινή Ανόρθωση έχει φοβερό χαρακτήρα ως ομάδα, αντέχει στα δύσκολα και έχει στο ρόστερ της ποδοσφαιριστές προσωπικότητες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους.

Θυμηθείτε τι έκανε ο Σπαντάτσιο στα τελευταία λεπτά. Κρατούσε την μπάλα για να ροκανίσει τον χρόνο και έδειξε δείγματα της εξαιρετικής τεχνικής του. Επίσης από την επιμονή του προήλθε και το δεύτερο γκολ το οποίο ετοίμασε στον Ρέζεκ. Η φετινή Ανόρθωση έχει σωστό πλάνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έχει σχέδιο δράσης στην επίθεση και οι γραμμές της είναι σωστά δομημένες. Είναι γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έθελξε με την απόδοση της, όμως στο ποδόσφαιρο μετρά η ουσία και όχι το θέαμα. Σίγουρα εάν συνδυάζονται και τα δύο είναι το καλύτερο κάτι που θέλει και ζητά ο τίμιος Ανορθωσιάτης…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ