Ανόρθωσις Φούτσαλ: Πανέτοιμοι για την αντεπίθεση

Πεισμωμένοι και συσπειρωμένοι σα μια γροθιά προχωρεί το τμήμα φούτσαλ του συλλόγου μας.  Ο απολογισμός της ομάδας με μια νίκη και  δύο ήττες μπορεί να μην είναι ευήκοος  αλλά άπαντες παραμένουν αισιόδοξοι για το μέλλον.

Πριν την προπόνηση , ο προπονητής μας κ. Προδρόμου μίλησε στους παίκτες του και τους ντόπαρε ψυχολογικά  ενόψει της  δύσκολης συνέχειας. Το ψυχολογικό ντοπάρισμα από τον κοουτς σε συνδυασμό με την συνεχή και αδιάκοπη στήριξη της διοικούσας επιτροπής τόνωσε το ηθικό των παικτών οι οποίοι δηλώνουν πανέτοιμοι για το τρίποντο κόντρα στην ομάδα του ΑΟΕ Δήμου Λακατάμιας.

Με άπαντες παρόντες ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση  έτσι η ποιότητα και  η πληθώρα επιλογών  που υπάρχει στο ρόστερ προβληματίζει ευχάριστα τον κοουτς,  καθώς γίνεται πραγματική μάχη για κατάληψη μιας θέσης στην αρχική πεντάδα.

Το ματς κόντρα στην ΑΟΕ Δήμου Λακατάμια θα διεξαχθεί την Παρασκευή 19/10/2012  η ώρα 20:30 στο Κοινοτικό Στάδιο Λάρνακας που αποτελεί την έδρα του τμήματος.

Οι πιστοί, αθεράπευτοι τρελοί και δια βίου ταγμένοι στο μεγαλείο του ΦΟΙΝΙΚΑ  έχουν την υποχρέωση να σταθούν δίπλα στην προσπάθεια του φουτσαλικού τμήματος, με όπλο την φωνή μας και με κινητήριο δύναμη την αγάπη μας για το σωματείο πρέπει να στηρίζουμε ότι είναι Ανόρθωση και μας εκφράζει. Ραντεβού λοιπόν αδέρφια  αύριο στις 20:30 στο Κοινοτικό.  Να μην λείψει κανείς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ