Ανόρθωσις εναντίων όλων

«πρός κέντρα μή λάκτιζε, μή πταίσας μογῆς»

Επέσαν οι μάσκες τζαι αποκαλύφτηκε το πρόσωπο των χωραϊτων. Έχουμε να κάμουμε με μιαν Λερναία Ύδρα. Εκόψαμεν εκτές την μιαν την τζιεφαλή τζαι εξεφυτρώσαν ολοϊσια αλλο δκυο. Την Κυριακή πάμε να κόψουμε την δεύτερη.

Εξεκινήσαν οι χόχοι  να κλαίουνται μετά τα γνωστά όργια που τους εκάμαμε εντος και εκτός (εξιάσατε τες σιάρπες σας, να σας τες φέρουμε στον δεύτερο γυρό!),  ήρταν οι λαστιχάρηδες να τους παρηγορήσουν τζαι επετακτήκαν όπως τα αππιητούρκα του χαλλουμιού τζαι τα τσιατίρκα. Ρε για όνομα. ΤΟΣΟ πολλα φοάστε; Ενωθείτε ρε κοπέλλια αμπα τζαι καταφέρετε να μας αντιμετωπίσετε. Προτείνω σας να βαλετε για σήμα ενα πορτοκαλλί αντίσκηνο σε ενα χωράφι με τριφύλλια τζαι το όνομα σας να είναι  Ο.Α.Σ.Ο.Ε.Λ «Ολυμπιακός Αντιανορθωσιάτικος Σύλλογος Ομόνοια Ελλήναράδων Λευκωσίας»

Την Κυριακή το παιγνίδι με τους τσιατιράδες είναι δύσκολο. Που την μια εκαταφέραμεν να μείνουμε χωρίς κεντρικούς αμυντικούς τζαι που την άλλη αναμένουμε να δούμε τα μικρά χωραϊτάκια να παίζουν το παιγνίδι της ζωής τους μιας τζαι είχαν την ευκαιρία να πειραματιστούν στο φιλικό της περασμένης Δευτέρας με τον παπά τους. Που την άλλη ως γνωστον παίζουμε 11 vs 14.

Όσο αφορά την προκλητική στάση του Γ.Σ.Π για το θέμα της ανατολικής κερκίδας, εν αξίζει καν να σχολιάσω. Απλά τες καρέκλες που «φκαίνουν πιο εύκολα» φκάρτε τες μόνοι σας, δέτε τες καλά, πάρτε φόρα τζαι πισκαλιάτε τες τζιαμέ που ξέρετε αλλά αφήστε τόπο για τα γκόλ που ενα σας πισκαλίσει τζαι ο Ρέζεκ γιατί κατα που τα θωρώ εννα πάθετε ρήξη πρωκτού φέτος.

Τζαι μιας τζαι επήραν το θέμα τοπικιστικά τζαι στηρίζει ο ένας τον άλλο (εφκάλαν τζαι βιτεούι οι λαστιχάριες για το ματς τζαι καλούν την δικαστική να τιμωρήσει τον Αλέξα τζαι τον Ρονκάτο για όσους δεν το επληροφορηθήκαν) εύχομαι η φιλοξενία που θα τύχουν από τους Συμπολίτες μας να επιβεβαιώσει για ακόμα μια φορά την  πελατειακή σχέση που έχουμε οι Βαρωσίωτες μαζί τους.

Διατελώ,

Ο Δικηγόρος του Διαβόλου.

Υ.Γ: Τώρα που η ΑΝΟΡΘΩΣΗ γίνεται ξανά ο εφιάλτης του κατεστημένου και εμείς τραγουδάμε μεθυσμένοι τις νίκες της ομάδας μας νιώθουμε την απουσία των 7 Αδελφών μας εντονότερη…  ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ