Έδρα μας και πάλι το Τσίρειο

Έδρα μας για ακόμα μία φορά καλούμαστε να κάνουμε το Τσίρειο, να μεταδώσουμε την τρέλα μας στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και να φύγουμε με το τρίποντο κόντρα στον Απόλλωνα την Κυριακή. Όπως δείχνει η μέχρι στιγμής προπώληση των εισιτηρίων, ο κόσμος μας θα βρεθεί μαζικά στις κερκίδες του Τσιρείου, και θα δημιουργήσει μία καταπληκτική κερκίδα η οποία θα δώσει φτερά στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας.

Ποιοτικά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα, αλλά αν δεν το αποδείξουμε αυτό στο χορτάρι, τότε οι τρεις βαθμοί δεν θα έρθουν από μόνοι τους. Οι ρουβάδες πάντα μαζί μας παίζουν το παιγνίδι της χρονιάς, και αυτό είναι που θα κάνουν και την Κυριακή που έρχεται. Αυτό όμως που φοβίζει περισσότερο, δεν είναι η ομάδα του Απόλλωνα, αλλά η διαιτησία. Στο παιγνίδι τους με το ΑΠΟΕΛ δεν τους έδωσε ένα καθαρότατο πέναλτι, και έχουμε δει πάμπολλες φορές το γεγονός να «πατσίζουν» τις ομάδες που αδικούν, ευνοώντας τους στα μεταξύ μας παιγνίδια.

Είμαι αισιόδοξος όμως ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα φύγουμε με την νίκη από το Τσίρειο και θα περιμένουμε την Κυβερνητική ομάδα στο Αντώνης Παπαδόπουλος για να τους δώσουμε και αυτούς λίγη από την… γεύση της φετινής Ανόρθωσης. Όλοι μαζικά στο Τσίρειο λοιπόν, και φροντίστε να προμηθευτείτε γρήγορα τα εισιτήρια σας καθώς δεν θα ανοίξουν ταμεία την ημέρα του παιγνιδιού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ