Τέρματα – ζωγραφιές από την ομάδα μας (βίντεο)

11 τέρματα σε τέσσερις αγώνες έχει πετύχει στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα μας, με το φετινό μας ξεκίνημα να είναι το καλύτερο σε θέμα παραγωγικότητας εδώ και αρκετά χρόνια. Τα 11 τέρματα σκόραραν πέντε διαφορετικοί ποδοσφαιριστές. Σπαντάτσιο πέντε, Ρέζεκ τρία, και από ένα Κάλβο, Οκκάς, Μποαβεντούρα.

Από τα 11 τέρματα, τα δύο προήλθαν από στατικές φάσεις. Το ένα ήταν η κεφαλιά του Μποαβεντούρα στον αγώνα με το Παραλίμνι μετά από εκτέλεση φάουλ του Σπαντάτσιο, ενώ το δεύτερο το απευθείας κτύπημα φάουλ από τον Ρέζεκ στον αγώνα με την Δόξα. Τα υπόλοιπα εννέα τέρματα, προήλθαν από οργανωμένες προσπάθειες της ομάδας μας ή από αντεπιθέσεις, κάτι που δείχνει ότι φέτος έχουμε την ποιότητα να ανοίγουμε πολυπρόσωπες άμυνες αλλά και να χτυπάμε σε χρόνο ρεκόρ όταν βγαίνουμε σε αντεπίθεση.

Μερικά μάλιστα από τα τέρματα που πετύχαμε, είναι σπάνιας ομορφιάς, αυτά που απολαμβάνει ο κάθε φίλαθλος οποιασδήποτε ομάδας να βλέπει στα γήπεδα. Το φανταστικό τέρμα του Ρέζεκ με την Αλκή είναι ήδη υποψήφιο για τέρμα της χρονιάς, ενώ εξίσου εκπληκτικό ήταν το τέρμα που πέτυχε ο ίδιος ποδοσφαιριστής στον αγώνα με την Δόξα.

Η φετινή Ανόρθωση έχει ποιότητα αλλά και ταχύτητα μεσοεπιθετικά, κάτι που τις επιτρέπει να ξεδιπλώνεται στην αντεπίθεση πολύ γρήγορα, κάτι που μέχρι στιγμής μετουσιώνεται σε αρκετά τέρματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το τέρμα Σπαντάτσιο με Αλκή, όπου με μία μακρινή μπαλιά ακριβείας του Αλέξα, και μία κούρσα και πάσα του Λαβόρδε, ο Βραζιλιάνος πέτυχε ένα από τα ευκολότερα τέρματα της καριέρας του. Αλλά και στο τέρμα του Ρέζεκ, ένα κλέψιμο του Κολομβιανού σταρ της ομάδας έφερε την πάσα στο κενό χώρο, όπου ο Τσέχος εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα του και βρέθηκε μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Για να θυμηθούμε τα 11 φετινά τέρματα της ομάδας μας, σας παραθέτουμε τα βίντεο από τα τέσσερα μέχρι στιγμής παιγνίδια πρωταθλήματος.

Ανόρθωσις – Πάφος

Ανόρθωσις – Παραλίμνι

Δόξα – Ανόρθωσις

Ανόρθωσις – Αλκή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ