Έχασαν τον ύπνο τους…

Φαίνεται πως πολλοί έχασαν τον ύπνο τους από την περασμένη Κυριακή. Λοιπόν αλλόθρησκοι έχω βαρεθεί να ασχολούμαι μαζί σας, όμως θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι να εξαφανιστείτε όλη από τη γη.

Ολυμπιακούλη έχεις ανοίξει το στόμα για τα καλά, με τη βοήθεια του μπαμπά, συρραπτικό θα χρειαστεί να σου ξεπλύνω τα σκατά. Που φτάσαμε ν’ ανοίγουν στόμα οι ανύπαρκτοι και να μιλάνε για τη μεγαλύτερη ομάδα του νησιού. Ακόμη κι ο μπαμπάς σου έκλαιγε για να μας φτάσει, μας ζήλευε και δεν το άντεχε. Δε μπορούσε να βλέπει τα κατορθώματα της ομάδας, όπου η πόλη της τον έσωσε από τον αφανισμό και την κατάληψη ολόκληρης της Λευκωσίας. Προδωμένα στρατεύματα, προδωμένες μάχες για να σωθείτε ρε κωλόπαιδα και έρχεστε και ζητάτε τα ρέστα;

Πάνω στο PC όλοι ξέρετε να λέτε, να λέτε, να λέτε και να κοροϊδεύετε. Στην πράξη; Τίποτα. Καλομαθημένα μυξιάρικα κωλόπαιδα που περιμένουν στην άκρη να ρίξουν χολή. Μας το παίζετε κι έλληνες. Αν άκουγαν τι λέτε οι ήρωές μας θα σηκώνουνταν απ’ τους τάφους να σας σπάσουν τα κόκκαλα. Αλήτες του κερατά.. Θα επανέλθω πριν τον αγώνα με τον απατημένο γιο.

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕ Μ’ ΕΚΑΝΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ αΚΟΠελίστα

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

1                         9                       1                       1

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ