Το κουαρτέτο φωτιά και ο αδικαιολόγητος Αλέξα

@Καλημερίζω τους απανταχού μαχητές σε όποια γωνία της γης κι αν βρίσκονται, δεύτερη σερί νίκη για την ομάδα μας και η ψυχολογία μας άρχισε να ανεβαίνει. Θα ήταν ακόμα καλύτερα τα πράγματα αν δεν πετάγαμε τους 2 βαθμούς με την ΕΝΠ (Που σαι ρε Τράττο;).

@Στο Μποαβεντούρα –όπως αναμενόταν- αφιερώθηκε η νίκη και στο Μποαβεντούρα θα αφιερωθεί το πρωτάθλημα τον Μάη. Εμείς το πιστεύουμε οι ποδοσφαιριστές μας έχουν την ποιότητα  τα  υπόλοιπα θα τα δείξουμε στους αλλόθρησκους  επί του χόρτου.

@Άλλη κλάση η ομάδα με Λαβόρδε, δεν απαιτείται ολόκληρη ενέργεια του Κολομβιανού για να κάνει την διαφορά, αρκείται και με την μισή. Τρομεροί επίσης και οι Ρέζεκ με τον Σπαντάτσιο. Ανασταλτικά με Σκοπελίτη και Ιλιτς στην ενδεκάδα δεν έχουμε δεχθεί τέρμα για δεύτερο σερί ματς.

@Δεύτερο σερί ματς νίκη, δεύτερο σερί ματς σκορερ οι Ρεζεκ – Σπαντάτσιο, δεύτερο σερί ματς με 0 παθητικό..και δεύτερο σερί ματς κάρτα του Αλέξα.

@ Η ποιότητα και το βάθος που διαθέτει η ομάδα από το κέντρο και μπροστά έχει χρόνια να την δούμε,  το κουαρτέτο  Ρεζεκ – Σπαντάτσιο – Κάλβο – Λαμπόρδε  θυμίζει κουαρτέτα που έγραψαν ιστορία όπως αυτό των  Κετσπάγια – Βοουτερ – Φρούσσου – Κινκλατζε.  Σε ανοικτό γήπεδο η ομάδα είναι ασυναγώνιστη, μπορεί να διαλύσει τον οποιοδήποτε!

@Εκνεύρισε τον κόσμο ο Αλέξα, οι κάρτες που τρώει είναι αδικαιολόγητες και τουλάχιστον χαζές. Ήδη συμπλήρωσε τις τρεις, η μια όταν νικούσαμε 5-0 την Α.Ε.Π, η άλλη για επικίνδυνο τάκλιν στην περιοχή της Δόξας!! Και χθες για τράβηγμα αντιπάλου  στην περιοχή της Αλκής. Μια φορά και ένα καιρό με κάποιο καραφλό στο πηδάλιο της ομάδας αυτά τιμωρούνταν δίχως δεύτερη σκέψη. Η πειθαρχία και το μυαλό στην ομάδα είναι  βασικά συστατικά για να έρθουν οι πολυπόθητες επιτυχίες.

@Αδικαιολόγητο επίσης και το νωθρό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο, λίγο έλειψε να το πληρώσουμε. Όταν η Αλκή με 10 ποδοσφαιριστές στέκεται καλύτερα στο αγωνιστικό χώρο έστω και για 1 δευτερόλεπτο είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει.  Μέσα στο Παπαδόπουλος η Ανόρθωση οφείλει και πρέπει να είναι το απόλυτο αφεντικό.

@Ο Κόσμος ακόμη να αρχίσει να πιστεύει στην ομάδα, εν μέρει έχει δίκαιο  διότι οι πατσαρκές που αρπάξαμε τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα αυτή της Ντίλα Γκλόρι τον έκαναν δύσπιστο.  Στο ποδόσφαιρο όμως ισχύει αυτό που κάποτε είπε ο Ηράκλειτος πως τα πάντα ρει  έτσι με νίκες  πάνω σε Απόλλων και Ομόνοια  η μάζα του κόσμου θα επιστρέψει.

@Επόμενο ματς με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο την επόμενη Κυριακή 07/10 στις 19:00, ο στόχος δεδομένος όπως και η παρουσία μας. Την Παρασκευή 05/10 στις 20:00  το φούτσαλ μας θα κυνηγήσει την πρώτη νίκη της χρονιάς την πρώτη νίκη στην ιστορία του με αντίπαλο την ΑΜΕΚ Καψάλου στο Κοινοτικό Λάρνακας, καθήκον μας να το  κάνουμε έδρα!

Ο Καραμπινάτος , ντόμπρος και σταράτος!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ