Έφυγε η κόρη, έρχεται ο gay, ακολουθεί το ΑΚΕΛ FC

Έυκολα – δύσκολα, πετύχαμε χθες τον στόχο μας που ήταν οι τρεις βαθμοί, απέναντι στην Αλκή, και κάναμε το 3 στα 4 στον φετινό μαραθώνιο. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου, που η ομάδα παρουσιάστηκε νωθρή, στην υπόλοιπη διάρκεια του παιγνιδιού δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερα προβλήματα, αν και η Αλκή έπαιζε μετά το 1-0 με παίκτη λιγότερο. (Σανταμαρία, κάθε παιγνίδι θα προσπαθείς να κόψεις την μπάλα από τους παίχτες μας;).

Σειρά παίρνουν τα δύο ντέρμπι, με τον Ρουβά στο Τσίρειο και με το Κυβερνητικό παράρτημα aka Ομόνοια στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Μόνος στόχος, οι δύο νίκες που θα μας δώσουν τρομερή ώθηση ψυχολογίας για την συνέχεια. Για να πάρουμε τις δύο νίκες όμως, θα πρέπει να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια, και στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας αλλά και του Λέβι είναι να συμβεί αυτό. Με δύο νίκες, παίρνεις ψυχολογία τίτλου και φέρνεις τον κόσμο ξανά στο γήπεδο. Αν γίνει το αντίθετο, δεν θέλω καν να σκέφτομαι τις συνέπειες.

Πάμε λοιπόν όλοι αρχικά στο Τσίρειο να παραδώσουμε μαθήματα στους Ρουβάδες, και ακολούθως στο Παπαδόπουλος με τους Τούρκους για να τους κλείσουμε μία και καλή το κατάστημα για φέτος. Ο κόσμος να αφήσει τον καναπέ, να επιστρέψει στο γήπεδο, και οι ποδοσφαιριστές μας να αποδείξουν σε αυτό τον κόσμο ότι φέτος θα κάνουν τα πάντα για τον τίτλο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ