Τα θανατηφόρα «Aspro Clear» του Σχίζα και ο εμετός Χατζηλιασής

Με τον Βραζιλιάνο μαχητή να παίρνει πλέον «θέση μάχης» από την κερκίδα, η ομάδα μας συνεχίζει αύριο το οδοιπορικό της για τον τίτλο του πρωταθλητή αντιμετωπίζοντας την Αλκή στον Ναό. Η νίκη επιβεβλημένη, καθώς ακολουθούν τα παιγνίδια με Απόλλωνα και Κυβερνητικό καφενείο, αλλιώς Ομόνοια, που είναι ικανά να μας δώσουν μεγάλη ώθηση για την συνέχεια σε περίπτωση που πάρουμε και τα δύο.

Ο Λέβι καλείται να βρει λύσεις, τουλάχιστον μέχρι την μεταγραφική του Ιανουαρίου, για τον αντικαταστάτη του Μποαβεντούρα, τελευταίου θύματος του περιβόητου πλέον σκανδάλου «Aspro Clear». Τάδε έφη ο Χρύσης Μιχαήλ, αναφερόμενος στον ιατρό του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος όπως μάθαμε από διάφορους στον ΑΠΟΕΛ πρόκειται για ένα άτομο – διαμάντι για τον Κυπριακό αθλητισμό αλλά και για την ιατρική γενικότητα.

Και λέμε διαμάντι, γιατί… ΜΟΝΟ τρεις (όσες περιπτώσεις βγήκαν στη φόρα) πρώην πλέον ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ κινδύνεψαν να χάσουν της ζωή τους από τα θανατηφόρα Aspro Clear που χορηγούσε τα τελευταία χρόνια στους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ. Κόντης, Σατσιάς και Μποαβεντούρα οι τρεις. Σύμπτωση έτσι;

Όσο για τον Χατζηλιασή που απειλεί με… Δ’ Εθνική… Αυτή η ευφράδεια λόγου που τον διακατέχει οφείλεται σίγουρα από τα μαγικά… υπόθετα που του χορηγεί ο «διαμαντένιος» Σχίζας. Όπου και να είσαι όμως κύριε Χατζηλιασή, θα μας βρεις και εμάς αντίπαλους στον αγωνιστικό χώρο. Αλλά από εμάς δεν είναι… υπόθετα που θα πάρεις. Και σίγουρα με αυτό που θα σου δώσουμε, θα εξαφανιστεί για τα καλά η «ευφράδεια λόγου» που έχεις, αλλά και η… φωνή σου για κάποιο διάστημα. Βλέπεις, θα πειραχθούν οι συμπαθητικές φωνητικές χορδές σου που βγάζουν αυτό το ξέρασμα όποτε ανοίγεις το στόμα σου.

Δυστυχώς κύριοι, μετά και την υπόθεση με τα χαμένα ούρα που όλως παρομοίως αφορούσαν κυρίως ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, κόντεψαν να χαθούν και ανθρώπινες ζωές. Γιατί όσο σιχαμεροί και αν οι είναι οι Κόντης και Σατσιάς, δεν έχετε κανένα δικαίωμα να παίζετε με την ζωή τους. Και το πλέον ανησυχητικό, είναι αντί κάποιοι να σκάσουν και να βάλουν την ουρά στα σκέλια, βγάζουν και γλώσσα από πάνω. Ένα να ξέρουν όμως. Η γλώσσα θα κοπεί, γιατί δυστυχώς δεν έχουν κάτι άλλο για κόψιμο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ