Ο εντεταλμένος, οι εντολοδόχοι τζαι ένας εβραίος

Έθελα να παίξω στοίχημα ότι η Ανόρθωση εν θα φκάλει παιγνίδι με 11 παίχτες αλλά στα μπούκκικα εν no offer! Χαλάλι της ΔΙΚΑΣΤΙΚΑΡΑΣ μας! Πέρσυ ήταν ο Ρέζεκ, μετά ο Λαβόρδε τζαι φέτος ο Ιντζχάκι.

 + 1 αγωνιστική στον Ιντζχακι για το φάουλ που είδε τζαι εκατάλαβε ΜΟΝΟ ο Τράττος! Εβάλαν τον ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ να παίξει τζαι τσιουπ! Κοτζινη κάρτα ο Εντεταλμένος!  Εφκήκε τζαι η διοίκηση μας τζαι ελάλεν ότι περιμένει μονο +1 αγωνιστική. Ιντα καλα! Ευχαριστούμε Κυρία Δικαστική της ΚΟΠ… Είσαι μεγαλόψυχη. Εκατάλαβες ότι έκαμε λάθος ο Τράτταρος.

Το λάθος του ήταν ότι α) ΕΒΙΑΣΤΗΚΕ να δείξει κόκκινη τζαι β) έδειξε κόκκινη σε φάση που τζαι η τζίτρινη ενα ήταν υπερβολική. Ξέρετε τι σημαίνει τούτο; ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΖΗΛΟΣ. Είπαν του Εντεταλμένου «Η Ανόρθωση εν πρέπει να παίξει με 11 παίχτες τζαι κάμε ότι μπόρεις να τους φάεις βασικό για τα παιγνίδια με τον Απόλλωνα τζαι την Ομόνοια».  Είπεν να κάμει τζαι έκαμε ο αθεόφοβος. Ούτε η δικαστική εν εμπόρεσε να τον δικαιολογήσει πλήρως. Γιαυτό μεν μου ενθουσιάζεστε που έφαε μόνο +1 αγωνιστική. Αν είχαν ΤΣΙΠΠΑ οι αχάπαροι τζειμέσα εν θα του εταϊζαν +1 αγωνιστική.

Η απορία μου εν η εξής: Ζούμε στο σωτήριο έτος 2012 Μ.Χ. Ο Άνθρωπος επίε στο φεγγάρι, ανακαλύψαμε το ιντερνετ, το facebook, τα macdonalds, την Ήβη Αδάμου ( <3 ), τες ΚΑΜΕΡΕΣ (ναι τζείνες που μας εγράφαν για το speed limit κάποτε) τζαι να πιστέψω ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να χρησιμοποιηθούν στην ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ως τεκμήρια οι μαγνητοσκοπημένες φάσεις ενός ποδοσφαιρικού αγώνα για να αποφανθούν τα μέλη που απαρτίζουν την δικαστική αν ένας παίχτης ΠΡΕΠΕΙ να τιμωρηθεί με επιπλέον αγωνιστική εκτός; Εντζεν καμιά φιλοσοφία, τζαι ούτε ζητώ να κρίνουν εκ των υστέρων τις αποφάσεις του διαιτητή. Αλλά που στιγμής που αποφασίζει η Δικαστική ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ για το αν θα πρέπει να τιμωρηθεί με επιπλέον αγωνιστική ένας ποδοσφαιριστής τότε θα ήταν πιο ΔΙΚΑΙΟ για το Σωματείο του να έχει στη διάθεση του ΟΛΑ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ που του παρέχει η τεχνολογία για την  προετοιμασία σωστής και δίκαιης υπεράσπισης. Μα δηλαδή… Εννα μας πελλάνουν; Για τόσα πράματα επρωτοτυπήσαμε εμείς οι Κυπραίοι (κουμμουνιστή πρόεδρο, ανατίναξη του μεγαλύτερου ηλεκτροπαραγωγικού σταθμού του Νησιού μας κλπ) για τούτο εν μπορούμε; Κολλιούμαστε;

Μιας τζαι μιλούμε για ΑΧΑΠΑΡΟΥΣ… Ενεν τα σωματεία που εκλαίαν πέρσυ για τους κανονισμούς της ΚΟΠ (κάτι +2 αμα φάεις κότζινη, κάτι κεκλεισμένων άμα αππωθεί κανένας βλάκας τζαι σύρει κανένα δολοφονικό πλαστικό ποτήρι μες το γήπεδο) τζαι εθέλαν να τους αλλάξουν; ΠΟΥΝΤΟ ΤΖΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ; Τωρά λουθείτε τα κύριοι!!! Επιβαρύνεται η ομάδα με την απουσία του ποδοσφαιριστή, επιβαρύνεται τζαι οικονομικά η ομάδα γιατί ο ποδοσφαιριστής ενα πληρωθεί τον μισθό του (εν τζαι φταίει ο παίχτης αν εν αχάπαροι οι Κυπραίοι). Κάμετε κάτι καλό έτσι για αλλαγή. Αλλάξετε τα πράματα που μας καταστρέφουν το ποδόσφαιρο!!!!! Κανεί πειράματα με τα νεύρα μας!

Τζαι μεν ξεχάννετε ότι έχουμε τζαι 7 δικούς μας μέσα που τους περιμένουν οι οικογένειες τους. 7 δικούς μας που επίαν θύματα γιατί εν έχουν τες «άκρες» που έχουν άλλοι. Υπομονή… Τούτος ο κόσμος εν ήταν ποττέ δίκαιος για εμάς. Εγεννηθήκαμεν ξένοι στη γή μας, αντιμετωπίζουν μας σαν ξένους στη γή μας… Εσυνηθίσαμεν, εν νόθουμεν ρε κουφάλες! Πέψετε τες φάλαγγες σας, τους εντεταλμένους σας, κάτσετε μας ούλλους φυλακή, πιάστε τζαι την άδεια πολεοδομίας του «Παπ», φκάρτε κότζινη σε ούλλη την 11αδα μας μονοφατσιάν, σύρτε μας τζαι 8η κατηγορία για τα κριτήρια της Γουέφας. Εν νόθουμεν. Όπως στέκει ο Πύργος του Οθέλλου περήφανος στην Παλιά Αμμόχωστο έτσι ενα στέκουμεν τζαι μεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ