Ντόπρα και Ντόπα!

Καλώς ορίσατε στην πρώτη στήλη περπατημένη ποδοσφαιρική ευθύνης… Με άλλα λόγια η ευθύνη και η γλώσσα μας σε αυτή τη στήλη βγαίνει περίπατο… Και επειδή ως γνωστόν η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει αρχίζουμε σήμερα με ρυθμούς πολυβόλου.

  • Ντίλα Γκόρι: Εφιαλτική ανάμνηση η εντός -προσωρινής- έδρας αναμέτρηση με την Ντίλα Γκόρι Γεωργίας… Η ομάδα μας αντιμέτωπη με ένα Καφενείο του Καυκάσου κατάφερε να δεχθεί 3 τέρματα και να αποκλειστεί από τα προκριματικά του Europa League.
  • Αποτέλεσμα οι κόποι της διοίκησης και των οργανωμένων για την μαζική επαναφορά του κόσμου της Ανόρθωσης στο γήπεδο να πάει στράφι και να αναγκαζόμαστε να βλέπουμε στο Ναό 3 – 3.500 κόσμο….
  • Αλήθεια ποιος δεν ένιωσε περηφάνια βλέποντας τόσες χιλιάδες Ανορθωσιάτες να γεμίζουν το Παπαδόπουλος για πρώτη φορά μετά το 2008;
  • Για μένα η οικονομική ζημιά της Ομάδας ωχριά μπροστά στην απώλεια της Ανορθωσιάτικης Μάζας. Γιατί άλλωστε αν δεν βρεθεί χρήμα μπορούμε να κάνουμε την διαφορά και με μικρότερο προϋπολογισμό. Το κάναμε ξανά και μπορούμε να το ξανακάνουμε. Όμως όταν ο κόσμος σου χάσει την εμπιστοσύνη του για 2η φορά και μάλιστα τη στιγμή που δείχνει δειλά δειλά σημάδια εμπιστοσύνης στο Δ.Σ τότε τρέχα γύρευε!
  • Μελανό σημείο επίσης η καταδίκη των οπαδών μας και η υπερβολικά αυστηρή ποινή της τετράμηνης φυλάκισης τους για τα “επεισόδια” που σημειώθηκαν στον αγώνα με τους Καυκάσιους.
  • Δεν λέω παρανόμησαν, ας τιμωρηθούν. Το εξοργιστικό όμως είναι η αντιμετώπιση που έτυχαν οι οπαδοί της Ανόρθωσης όταν οπαδοί άλλων ομάδων για σοβαρότερα επεισόδια τυγχάνουν ευνοϊκότερης μεταχείρισης. Εμείς βλέπετε είμαστε από αλλού. Κυριολεκτικά είμαστε από αλλού.
  • Ντόρος ξέσπασε μετά από το πρόβλημα που παρουσίασε ο Μπόα. Για να είμαι “CLEAR” δεν θα μπω στο παιγνίδι αναπαραγωγής διαφόρων απόψεων απλά και μόνο γιατί σέβομαι τα όσα πρόσφερε ο Μπόα στην ομάδα μας αλλά και γιατί σέβομαι τις δύσκολες στιγμές που περνά ο  Μπόα και η οικογένεια του. Το μόνο που του εύχομαι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και να τον δούμε σύντομα στο γήπεδο έστω και ως θεατή!
  • REMINDER στους αδελφούς Ανορθωσιάτες: Η κόντρα των χωραϊτων ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ. Αντιπροσωπεύουν ΚΑΙ ΟΙ 2 το κατεστημένο της Λευκωσίας.
  • Η ομάδα μας συνεχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις το Σάββατο κόντρα στην Αλκμόνοια Λάρνακας εντός -προσωρινής- έδρας… Δεν συζητούμε ΚΑΝ για οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην του ΚΑΡΦΩΤΟΥ ΑΣΣΟΥ. Και αν αναλογιστούμε και τα 2 ντέρμπι της αγωνιστικής και την πιθανότητα βαθμολογικών απωλειών των συνδιεκδικητών τότε το τρίποντο είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
  • Υπενθυμίζουμε και την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων και των άλλων αθλητικών τμημάτων μας: Την πέμπτη 27 / 09 η ομάδα Futsall της Ανόρθωσης αντιμετωπίζει στον πρώτο της Αγώνα για την Γ’ Κατηγορία των Εθνικό Λατσιών στα Λατσιά ενώ η ομάδα βόλλευ, το καμάρι του Σωματείου μας αρχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στις 19/10 κόντρα στην ομόνοια στη Λευκωσία… Καλή επιτυχία στις Ομάδες του Σωματείου μας και ευχόμαστε ΤΙΤΛΟΥΣ και ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ για την ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ