Αντι-Μπόα ποιός ;

Συγκλονισμένους μας άφησε η είδηση για την υγεία του Μποαβεντούρα, ενός ποδοσφαιριστή αγαπητού στις τάξεις της ομάδας μας και ακρογωνιαίου λίθου για την επίτευξη των μεγαλεπήβολων φετινών της στόχων.

Δίχως να προτρέχουμε τις εξελίξεις και τα επίσημα ανακοινωθέντα  το ενδεχόμενο ο «Μπόα» να μην αγωνιστεί ξανά είναι κάτι παραπάνω από ορατό και έως εκ τούτου το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο.

Το anorthosis24.net επιχειρεί να αναλύσει όλα τα πιθανά σενάρια αντικατάστασης  που προκύπτουν από τον παροπλισμό του Μποαβεντούρα.

  1. Βαλεντίνος Σιέλης: Ο Κύπριος διεθνής αγωνίστηκε τόσο επι Όγιος στο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας  όσο και επί Μούσλιν στην θέση αυτή και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως εδώ ίσως να είναι η θέση του.
  2. Άντιτς: Ο Σέρβος ακραίος αμυντικός αγωνίστηκε τα πλείστα ματς της προηγούμενης περιόδου ως αριστερό μπακ. Τώρα, το θέμα είναι ότι ενδεχόμενη μετατόπιση του Αντιτς  θα προκαλέσει αλυσιδωτές αλλαγές στην άμυνα, καθώς ο Ιλιτς θα πάρει θέση στο δεξί άκρο, θέση που επάνδρωσε δίχως να ικανοποιήσει στα ευρωπαϊκά.  Ένα άλλο σενάριο είναι αυτό της επιστράτευσης του Κόλιν ως δεξιού οπισθοφύλακα, θέση στην οποία ο Ολλανδός αγωνίστηκε πολλάκις στην καριέρα του.
  3. Πέδρο Αλμέιδα: Ο φέρελπις   Πορτογάλλος  αγωνίζεται με ευχέρεια τόσο στο δεξί άκρο όσο και στο αριστερό. Είναι άραγε έτοιμος να επωμιστεί το βάρος της φανέλας ; Έχουμε την πολυτέλεια να προσθέσουμε στην 11άδα μας ακόμη ένα βραχύσωμο ποδοσφαιριστή;
  4. Μπράνκο Ιλιτς : Πιθανή είναι η μετακίνηση του Σλοβένου στο αριστερό άκρο και η επαναφορά του Κόλιν ως κεντρικού αμυντικού. Ο Σλοβένος σύμφωνα με τις συστάσεις  που τον συνοδεύουν γνωρίζει την θέση. Το θέμα είναι κατά πόσο ο Λέβι θα τον εμπιστευτεί στο άκρο της άμυνας…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ