Το πότισμα της γλάστρας και η διαφάνεια

Με ένα ψύχραιμο συλλογισμό, φαίνεται ότι η απομάκρυνση της γλάστρας που λεγόταν Σταν Φαλξ ήταν θέμα χρόνου, βάση τα όσα είδαμε τον Ιανουάριο. Διότι μόνο διακοσμητικό στοιχείο μπορεί να χαρακτηριστεί κάποιος που όχι μόνο δεν επέλεξε τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν, αλλά οι εισηγήσεις του δεν εισακούστηκαν.

Δε θέλουμε να κάψουμε τα χαρτιά που λέγονται Κίττος, Ίσμα και Μανζορό, μιας και η αξία τους θα φανεί στο γήπεδο.

Αυτό που καίει είναι αυτό που ο ίδιος ο πρόεδρος διατυμπάνιζε το καλοκαίρι, δηλαδή τη μείωση της εξάρτησης από τους μάνατζερ στους οποίους δόθηκε πέρσι ένα ποσό που πλησίασε τις 50 χιλιάδες ευρώ. Ήταν στη συνέλευση του Μάη μάλιστα που ο ίδιος ο Χρίστος Πουλλαϊδης είχε κατονομάσει τον σκάουτερ, τον τεχνικό διευθυντή, τον προπονητή και τον Φραγκέσκο ως υπεύθυνους της επιτροπής προγραμματισμού.

Η απομάκρυνση του δεύτερου τεχνικού διευθυντή σε διάστημα ενάμιση χρόνου δημιουργεί απορίες και αμφισβήτηση για το περιβόητο μοντέλο του τεχνικού διευθυντή. Αυτό που υιοθετήθηκε προκειμένου να έρθει η περιβόητη διαφάνεια και η Ανόρθωση να μη χρειαστεί να έχει διπλό μισθολόγιο, ένα για τους ποδοσφαιριστές της και ένα για τα συμβόλαια που διακόπτονται.

Λυτές και ανεξήγητες ανακοινώσεις σαν τη σημερινή είναι που κλονίζουν την εμπιστοσύνη με την οποίαν ο κόσμος περιέβαλε την υφιστάμενη διοίκηση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ