Οι μεταγραφές και ο Φραντζέσκος (Τι είπε ο Πουλλαΐδης)

Ο σκάουτερ, ο Τεχνικός Διευθυντής, ο προπονητής και ο…. Φράνκι. Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος Πουλλαίδης στη Γενική Συνέλευση, αυτοί οι τέσσερεις είναι οι εμπλεκόμενοι για την διενέργεια μεταγραφών στην ομάδα μας. Όπως είπε, ο καθένας υποβάλει την εισήγησή του στον Πρόεδρο ώστε να αποφεύγουμε την εμπλοκή ατζέντηδων. Πρόσθεσε πως φέτος δόθηκαν συνολικά 48 χιλιάδες Ευρώ σε ατζέντηδες, έναντι πολλών χιλιάδων τα προηγούμενα χρόνια.

Ερωτώμενος ο Πρόεδρος ποιος ο ρόλος του Φραντζέσκου στην τετράδα αυτή, απάντησε πως ο ρόλος του είναι να προωθεί τις προτάσεις που έρχονται για παίχτες στους άλλους τρεις, οι οποίοι όπως ανέφερε, πολλές φορές δεν συμφωνούν. Ο Πρόεδρος είπε επίσης ότι ακούει απόψεις από όλους και μετά τίθενται στο τραπέζι τα οικονομικά δεδομένα.

Για παράδειγμα, ο Πρόεδρος ανέφερε την περίπτωση Ίσμα και Ρίο Άβε, λέγοντας πως «είπαμε ότι θα έχουμε το Χ μπάτζετ και μας περισσεύουν τόσα. Αν με πείσουν με επιχειρήματα τότε δίνω το πράσινο φως για υπέρβαση του μπάτζετ». Πρόσθεσε πως τη διαπραγμάτευση με τον παίχτη και την Ρίο Άβε την έκανε ο Φραντζέσκος μέχρι ενός σημείου όπου επενέβησε ο ίδιος ο Πουλλαίδης. «Με Ίσμα είχαμε τρειςς εβδομάδες διαπραγματεύσεις και προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη δουλειά του Φραντζέσκου. Είναι χρόνια στη διαδικασία και έχει τις γνώσεις να χειρίζεται τέτοιες καταστάσεις», ανέφερε ο Πρόεδρος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ