Κλήρωση να σου «πετύχει»…

Σε σύνολο 11 αγώνων μέχρι την λήξη του πρώτου γύρου, η Ανόρθωση κληρώθηκε να δώσει 4 αγώνες πρωταθλήματος ημέρα Δευτέρα, 3 αγώνες Σάββατο, 3 αγώνες Κυριακή και 1 την Τετάρτη.

Δευτέρα
Κατά σατανική σύμπτωση όμως και τα 4 αυτά παιχνίδια είναι από αυτά που ονομάζονται «παραδοσιακά ντέρμπι», μιας και προσελκύουν αρκετό κόσμο και συνάμα έσοδα και δυναμική από την παρουσία του κόσμου της ομάδας.
Αρχικά λοιπόν, η Ανόρθωση αντιμετώπισε την Ομόνοια στο ΓΣΠ για τα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής, για να ακολουθήσουν οι «Δευτέρες» με ΑΕΚ (εντός), Σαλαμίνα (εκτός) και Απόλλωνα (εντός) στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Σαββάτο
Κανένα ντέρμπι για την Ανόρθωση δεν ορίστηκε για το Σάββατο. Σε μια μέρα που ο κόσμος μπορεί να παραστεί κατά πολύ περισσότερος στο γήπεδο η Κυρία αντιμετώπισε την Αγία Νάπα ενώ εκκρεμούν οι αγώνες με την Άχνα και την Δόξα στο Μακάρειο.

Κυριακή
Από τα τρία παιχνίδια της Κυριακής, η Ανόρθωση έδωσε τα δυο με Ερμή και ΑΕΛ εκτός έδρας με το ντέρμπι στην Λεμεσό να ήταν επιτρεπτή η είσοδος μόνο σε γυναικόπαιδα. Στον άλλο Κυριακάτικο αγώνα στο Αντώνης Παπαδόπουλος αντιμετώπισε τον Οθέλλο.

Τετάρτη
Σε όλα αυτά προστίθεται και ο εξ αναβολής αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ για τα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής, που ως γνωστό έγινε ημέρα Τετάρτη και για τον οποίο συναίνεσε η διοίκηση της ομάδας μας, με την απόφαση να μοιάζει λανθασμένη εκ των υστέρων.

Συμπερασματικά:
Βάσει τούτου παρατηρούμε ότι οι οπαδοί της Ανόρθωσης – που λόγω και της προσφυγιάς είναι διασκορπισμένοι σε όλα τα μήκη της Κύπρου – στερούνται του δικαιώματος να δουν την ομάδα τους την ημέρα που η μάζα του κόσμου θα μπορεί απρόσκοπτα να την δει.

Αυτό εξ’ υπακούει οικονομική ζημιά χιλιάδων ευρώ. Από ότι φαίνεται η «τύχη» ακόμα και στην κλήρωση … δεν ήταν με την ομάδα μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ