Επιστροφή με γκολ

Το πρώτο του γκολ με την φανέλα της «Μεγάλης Κυρίας» σημείωσε ο νεαρός Κωνσταντίνος Λαΐφης στον προχθεσινό αγώνα Κυπέλλου με την ΕΝΑΔ στην Πόλη Χρυσοχούς.

Από τα στιγμιότυπα δεν φαίνεται καθαρά η όλη ενέργεια του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, αλλά από το γήπεδο το γκολ πραγματικά ήταν χάρμα ιδέσθαι.

Εκεί που η ομάδα κολλούσε, εκεί που έλειπε η φαντασία και το ημίχρονο έληγε με σκορ υπέρ της γηπεδούχου ομάδας, ο Λαΐφης πήρε την μπάλα πιο κάτω από το κέντρο και με επέλαση έφθασε στα όρια της περιοχής. Εκεί χρειαζόταν το αυτονόητο – μια συνεργασία μεταξύ Λαΐφη, Γκαρσία και Ιακοβένγκο – έφεραν τον Κύπριο φάτσα με τον Ιωσήφ για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ του πολυσύνθετου νεαρού ποδοσφαιριστή το οποίο μάλιστα ήρθε μετά από την πέραν του ενός μηνός αποχή από επίσημα παιχνίδια ένεκα της κόκκινης κάρτας που είχε δεχθεί στο παιχνίδι με το Αποελ.

Θυμίζουμε ότι το πρώτο γκολ της καριέρας του το σημείωσε με τα χρώματα της ΑΛΚΗΣ όταν εκεί αγωνιζόταν δανεικός από την Ανόρθωση, στο 1-1 με την ΕΝΠ. Τότε ο Λαΐφης με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Μάστρου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ