Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου – Δεν θα ανεχτούμε καμιά αδικία εις βάρος της Ανόρθωσης

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις για τα τελευταία τεκταινόενα σχετικά με την κάρτα οπαδού αλλά και την στάση της ΚΟΠ απέναντι στην ομάδα μας

Διαβάστε την ανακοίνωση

Ως Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνουμε τα μέλη μας και όλο τον Ανορθωσιάτικο κόσμο για τις επόμενες κινήσεις μας στο θέμα κάρτα οπαδού. Η απόφαση που πάρθηκε για ΑΠΟΧΗ από τα γήπεδα θα τηρηθεί κανονικά και για όσο χρειαστεί αλλά δεν σημαίνει πως θα μείνουμε απαθείς και ότι δεν θα υποστηρίξουμε με όλο μας το είναι την αγαπημένη μας ομάδα.

Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε όπως τον αγώνα της Δευτέρας με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΠΑΠ τον παρακολουθήσουμε στο Σωματείο μας κάτω από την Νότια εξέδρα. Ο αγώνας αρχίζει στις 19:00. Επίσης θα υπάρξουν ενημερωτικά φυλλάδια στις εισόδους του Σταδίου από μέλη μας για την ενημέρωση του κόσμου στο τι ακριβώς περιλαμβάνει ο τρομονόμος στον οποίο αντιδρούμε. Παρατηρήθηκε το φαινόμενο πως αρκετός κόσμος γνωρίζει λανθασμένα το τι προνοεί. Είναι και το γνωστό ρητό ότι η ημιμάθεια είναι χειρότερη απ’την αμάθεια. Είναι αδιανόητο για μας να αποδεχόμαστε ότι μας πλασάρουν για τα δικά τους συμφέροντα. Κανένας δεν πείστηκε πως αυτά όλα γίνονται ή θα γίνουν για την πάταξη της βίας. Αν πραγματικά ήθελαν να βοηθήσουν τον αθλητισμό πρώτα θα άρχιζαν απ΄ την πρόληψη παρά απ΄ την καταστολή.

Όπως και να έχουν τα πράγματα εμείς ευχόμαστε στην ομάδα μας καλή επιτυχία στον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας. Ήδη τα μηνύματα που βγαίνουν από τις τάξεις της ομάδας είναι ενθαρρυντικά προς το καλύτερο. Αυτός είναι και ο λόγος εξάλλου που τα γνωστά κέντρα λήψης αποφάσεων συνεχίζουν τις προσπάθειες να πλήξουν με κάθε τρόπο την Ανόρθωση. Πάντα ήμασταν ανεπιθύμητοι προς αυτούς αλλά θέλουμε να γνωρίζουν πως είτε είμαστε εντός γηπέδων είτε εκτός αυτών δεν θα ανεχτούμε καμιά αδικία εις βάρος της Ανόρθωσης. Ο Κουτσοκούμνης και η παρέα να είναι σίγουροι πως θα μας βρουν μπροστά τους εκεί που δεν το περιμένουν.

Υ.Γ. ΠΑΙΞΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ
Με εκτίμηση Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ