Έδειξαν πάθος, χαρακτήρα και εγωισμό (κριτική)

Έδειξαν πάθος και χαρακτήρα, έδειξαν εγωισμό και είχαν την ικανότητα να γυρίσουν το παιχνίδι με τον Άρη, εκεί που όλα φάνταζαν δύσκολα.

Σίγουρα δεν βγήκε σε όλους το παιχνίδι, ενώ δεν είχαν την ίδια σταθερή απόδοση σε όλο το ενενηντάλεπτο.

Αναλυτικά πως είδαμε τον κάθε ποδοσφαιριστή στο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Άρη.

Γιαν Κόπριβετς

koprivec

Με εξαίρεση το τέρμα, εκεί που χρειάστηκε ήταν παρών. Μοναδικό μελανό σημείο, η ασταθής απόκρουση περί τα τέλη του παιχνιδιού, ωστόσο εκεί βρέθηκε ο Ζοάο και καθάρισε τη  φάση. Το ζητούμενο για τον Γιαν, είναι να δέσει αρμονικά με την υπόλοιπη άμυνα, για να θυμίζει πάλι το τείχος της περσινής περιόδου στο αντίστοιχο διάστημα.

Γκάμπριελ Μούρα

02-gabriel

Καλό παιχνίδι από τον Βραζιλιάνο που ανεβοκατέβαινε διαρκώς. Θα πρέπει όμως να δουλέψει τις μπαλιές του. Είναι φιλότιμος, προσπαθεί, βάζει πάθος στο παιχνίδι του, αλλά όταν έρθει η ώρα να τροφοδοτήσει την αντίπαλη περιοχή, εκεί τα χαλά και αυτό έκανε και με τον Άρη, επισκιάζοντας έτσι αρκετές φορές την άκρως φιλότιμη προσπάθεια του.

Γκιγιέρμε

guillherme

Οργώνει από την αριστερή πλευρά ο Βραζιλιάνος, ο οποίος είναι ιδιαίτερα επιθετικός και μπουκαδόρος. Έκανε καλό παιχνίδι, είχε πάθος, έβγαινε πρώτος στην μπάλα. Όμως, δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση στο 85 και βάλε, να ανεβαίνει στο αντίπαλο τετράγωνο και να αφήνει ακάλυπτη την πλευρά του. Επίσης πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και στα φάουλ που δίνει. Ωστόσο, το πρόσημο είναι θετικό και άκρως ενθαρρυντικό για τον Βραζιλιάνο.

Ινίγκο Καλντερόν

calderon2

Αν και για ακόμη ένα παιχνίδι αγωνίστηκε στο κέντρο της άμυνας που δεν είναι το δυνατό του σημείο, ήταν αισθητά ανεβασμένος. Μπάλα ξέρει και όσες φορές η μπάλα έφτανε στα πόδια του, προσπαθούσε πάντα να την μεταβιβάζει στα σίγουρα. Φαίνεται να είναι μια αξιόλογη μονάδα και ένας μπαλαντέρ για όλες τις δουλειές στα πλάνα του Αντόνιο Πούτσε.

Αγκουιλάρ Λέιβα

aguilar

Πρώτο παιχνίδι βασικός για τον Αγκουιλάρ. Αν και είναι αργός, διάβαζε σωστά στις φάσεις και έβγαινε πρώτος στην μπάλα. Ξεχωρίσαμε την μακρινή μεταβίβαση του, καθώς συχνά πυκνά τροφοδοτούσε από πίσω τον Κολούνγκα.

Ζοάο Βίκτορ

joaovictor2

Εξέπληξε θετικά στο δημιουργικό κομμάτι. Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, προωθούσε την μπάλα και μοίραζε σωστά και ήρεμα το παιχνίδι. Αμυντικά, με τον Οικονομίδη συνθέτουν ένα πολύ αργό δίδυμο, που έχει αποστάσεις μεταξύ τους. Στα θετικά καταγράφεται και η σωτήρια επέμβαση προ του Μαραγκουδάκη, λίγα λεπτά πριν το τέλος.

Γιώργος Οικονομίδης

oikonomidis

Ο Γιο-Γιο έκανε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, στο πρώτο γκολ φέρει ευθύνη μιας και ο Αντωνίου τον πέρασε σαν σταματημένο, ενώ γενικότερα έδειχνε να τα έχει χαμένα, δίχως να μπορέσουν μαζί με τον Βίκτορ να κλείσουν τους διαδρόμους προς την εστία μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αισθητά ανεβασμένος, κατάπιε χιλιόμετρα, κέρδισε μονομαχίες, μοίρασε παιχνίδι.

Ρούμπεν Ράγιος

ruben-rayos-2

Στο πρώτο ημίχρονο το μόνο που υπήρχε στο γήπεδο για να θυμίζει τον Ρούμπεν Ράγιος, ήταν η φανέλα του, μιας και ο Ισπανός ήταν απών από τον αγωνιστικό χώρο. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, πήρε τις πρωτοβουλίες του. Έκλεινε συχνά προς τα δεξιά, και άλλαζε παιχνίδι προς την αδύναμη πλευρά του αντιπάλου. Το ανέβασμα της απόδοσης του, συνέτεινε στα μέγιστα για να ανεβεί η ομάδα μας και να ανατρέψει το σκορ. Το ζητούμενο για τον Ράγιος, είναι να ανεβάσει και να σταθεροποιήσει την απόδοση του, πρόκειται για ποδοσφαιριστή βαρόμετρο και αν ανέβει αυτός, ανεβαίνει όλη η ομάδα.

Καλό

calo-aris

Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Πορτογάλο. Ήταν μια διαρκή πηγή κινδύνου για την αντίπαλη εστία. Το κοντέρ έγραψε 1 κερδισμένο πέναλτι, 1 ασσίστ και ορισμένες καλές επιθετικές ενέργειες. Αν συνεχίσει με αυτό τον ρυθμό, τότε μπορεί να κάνει τη διαφορά στο αριστερό άκρο.

Ίσμαηλ Γκονσάλβες

isma-aek

Προσπάθησε, ήθελε αλλά δεν του έβγαινε τίποτα στον αγωνιστικό χώρο. Κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει πως δεν προσπάθησε, δεν έτρεξε και δεν δοκίμασε να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία, ωστόσο δεν ήταν στη μέρα του. Ελπίζουμε, σύντομα να ανέβει και να δώσει λύσεις, ένας καλός Ίσμα, είναι απαραίτητος για την ομάδα μας.

Αντριάν Κολούνγκα

colunga

Είναι ποδοσφαιριστής κλάσης και μεγάλης πάστας και αυτό φαίνεται από τις πολύ απλές κινήσεις μέσα στο γήπεδο. Ήταν μέσα στις φάσεις, σημείωσε τέρμα από τη βούλα του πέναλτι, λίγο έλειψε να χριστεί και σκόρερ από απευθείας κτύπημα φάουλ. Το ζητούμενο, είναι να ανέβει και άλλο και να δώσει και άλλες λύσεις στη γραμμή κρούσης.

Αϊράμ Καμπρέρα

cabrera

Ο Ισπανός με το καλημέρα δικαίωσε τη φήμη του γκολεαδόρ! Ήταν στο σωστό τόπο, στο σωστό χρόνο και ήταν εύστοχος. Αυτό θέλεις από τον επιθετικό σου και εδώ παίρνει άριστα ο Καμπρέρα. Σίγουρα ακόμη δεν είναι έτοιμος, ενώ θέλει και τον χρόνο του για να ανέβει και άλλο.

Ρίος Ρέινα

reinarios

Μπήκε στα τελευταία λεπτά, για να καλύψει τα κενά που άφηναν οι ακραίοι επιθετικοί μας. Δεν μπορεί να κριθεί για την απόδοση του, ωστόσο βοήθησε και αυτός στα τελευταία λεπτά να κρατηθεί η μπάλα και να κλείσουν οι χώροι.

Χαράλαμπος Αριστοτέλους

ARISTOTELOUS

Έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της ομάδας μας. Αγωνίστηκε στις καθυστερήσεις και δεν μπορεί να κριθεί ιδιαίτερα.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ