Πολύ κακή αμυντική λειτουργία στην φάση του γκολ (εικόνες)

Στην πρώτη από τις λιγοστές φάσεις που πραγματοποίησε η ομάδα της Λεμεσού, ευτύχησε να σκοράρει, να προηγηθεί στο σκορ και να χρειαστεί πολλής χρόνος και υπομονή μέχρι η Ανόρθωση να γυρίσει το παιχνίδι που για πολλούς θεωρείτο χαμένο.

Στην φάση του γκολ, ο Βίκτορ προσπαθεί επικίνδυνα να βρει τον Καλό με τους παίκτες του Άρη να κλέβουν την μπάλα και να τροφοδοτούν τον Μηνά Αντωνίου. Αυτός με μια απλή προσποιειση στα 25 μέτρα απόσταση μακριά από την εστία του Κόπριβετς, άδειασε τον Οικονομίδη που πήγε με φόρα για να τον μαρκάρει. Ετσι εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των κεντρικών αμυντικών Καλντερόν και Αγκιλάρ να κάνουν κίνηση ώστε να κλείσουν το πεδίο του με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής του Άρη με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη επανορθωτική, να νικήσει άμυνα και Κόπριβετς βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

aris-goal1picaarisgoal1picbarisgoal1picc
Βέβαια αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που η άμυνα εκτέθηκε κυρίως στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου που η συνολική παρουσία της ομάδας δεν ήταν τόσο καλή όσο ήταν στο δεύτερο μέρος, με αποκορύφωμα την φάση στην εκπνοή του ημιχρόνου με τον Μαραγκουδάκη.

Όταν βγήκε η σέντρα από τον Παχίπη, στην επανορθωτική βρίσκονταν 2 παίκτες του άρη και 4 της Ανόρθωσης. Ο Βίκτορ που έβαλε πλάτη – λανθασμένα τον Μαραγκουδάκη – και αυτός εκμεταλλευόμενος την ταχύτητά του πρόλαβε την σέντρα αλλά και τον Καλντερόν που έτρεξε να κλείσει με αποτέλεσμα να υποχρεώσει τον Κόπριβετς σε μια δύσκολη και συνάμα σωτήρια επέμβαση.

Διότι με δυο γκολ διαφορά στα αποδυτήρια πολύ δύσκολα θα ερχόταν η ανατροπή με τον τρόπο μάλιστα που αγωνίζονταν οι παίκτες του Άρη με τις σκόπιμες καθυστερήσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ