Οικονομίδης: «Ανακουφιστήκαμε…»

Χρειαζόμασταν πάρα πολύ αυτή τη νίκη και στο τέλος του παιχνιδιού ανακουφιστήκαμε, τονίζει με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα kerkida.net ο Γιώργος Οικονομίδης

Για τα παιχνίδι

«Ευχαριστώ, πρώτο ημίχρονο μπήκαμε λίγο χαλαρά, δεν μπήκαμε στις ανάγκες του αγώνα. Δεύτερο ημίχρονο μετά από αυτά που μας είπε ο προπονητής εμφανιστήκαμε πολύ πιο βελτιωμένοι και στο τέλος ευτυχώς καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε τους τρεις βαθμούς, τους πρώτους τρεις για φέτος.»

Για το εάν η νίκη κρίθηκε στις αλλαγές του προπονητή ή στην διαφοροποίηση της τακτικής;

«Νομίζω, ήταν όλα μαζί. Δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο αποφασισμένοι στις μονομαχίες, ήμασταν πιο σίγουροι στο τι θέλουμε να κάνουμε. Ευτυχώς καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι σε μικρό χρονικό διάστημα και πήραμε τους τρεις βαθμούς που τους χρειαζόμασταν παρά πολύ.»

Για τη συνέχεια

«Σίγουρα το χρειαζόμασταν πάρα πολύ αυτό, ανακουφιστήκαμε μετά το τέλος του αγώνα. Μια καινούρια ομάδα, με σχεδόν 15 καινούριους παίκτες χρειάζεται το χρόνο της και με κάθε νίκη που έρχεται κερδίζεις παραπάνω χρόνο. Δεν τα καταφέραμε με τη Νέα Σαλαμίνα, ευτυχώς τα καταφέραμε σήμερα. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι, να πάρουμε και εκεί τους  τρεις βαθμούς και παιχνίδι με παιχνίδι, θα είμαστε και εμείς καλύτεροι.»

Για τον κόσμο

«Να τους ευχαριστήσουμε ήταν πάλι δίπλα μας, τους νοιώσαμε δίπλα μας, μας βοήθησαν και αυτοί με τη σειρά τους στο δεύτερο ημίχρονο να καταφέρουμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, ξανά ένα μεγάλο ευχαριστώ και ελπίζω να μείνουν κοντά μας.»

Για το γεγονός ότι είναι ο μόνος Κύπριος στην εντεκάδα;

«Όποιοι και να είναι στο γήπεδο προσπαθώ να δίνω το καλύτερο μου εαυτό, εμένα αυτό που έχει σημασία, είναι να νικάμε κάθε παιχνίδι να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Από εκεί και πέρα είτε  μόνος Κύπριος είμαι εγώ είτε κάποιος άλλος, ο στόχος είναι ένας μόνο η νίκη και εκεί έχουμε το μυαλό μας στην ομάδα. »

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ