Άρης 1 – 2 Ανόρθωσις: Ισπανοί κομάντος άλωσαν το «Τσίρειο»!

Με τους Κολούνγκα και Καμπρέρα να ανοίγουν λογαριασμό στο ντεμπούτο τους, η Ανόρθωση πήρε το πρώτο τρίποντο της χρονιάς και μάλιστα με ανατροπή. Η κατάρα που συνόδευε τις επισκέψεις της «Μεγάλης Κυρίας» στο συγκεκριμένο γήπεδο με τον συγκεκριμένο αντίπαλο από το 2010 έσπασε με κορυφαίο της αναμέτρησης τον Καλό που κέρδισε ένα πέναλτι και μοίρασε μια ασσίστ οι οποίες έφεραν τα χρυσά, όπως αποδείχθηκαν, γκολ. Δύο πρόσωπα είχε η Ανόρθωση στο σημερινό αγώνα αφού η μέτρια έως κακή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου διαδέχθηκε αυτή του δεύτερου που με αρκετή επιθετικότητα ήρθε το ζητούμενο.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκίνησε η αποψινή αναμέτρηση με την άμυνα να πιάνεται κοιμώμενη στο 5ο λεπτό και τον Άρη να παίρνει προβάδισμα με 1-0 με μακρινό σουτ. Η πρώτη καλή φάση για την Ανόρθωση ήρθε στο 15ο λεπτό όταν μετά από γρήγορη εναλλαγή της μπάλας αυτή κατέληξε στον Γκονσάλβες που αστόχησε με σουτ εκτός περιοχής. Ίδια τύχη είχε και μια προσπάθεια του Ράγιος τρία λεπτά αργότερα με την Ανόρθωση να είναι ευάλωτη στις αντεπιθέσεις του αντίπαλου. Στο 25ο λεπτό ο Βίκτορ δοκίμασε το πόδι του ανεπιτυχώς από απόσταση, ενώ μια κεφαλιά του Κολούνγκα 15 σχεδόν λεπτά αργότερα πήρε ύψος και έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Η Ανόρθωση έδειξε μεγάλη θέληση για τη γρήγορη ισοφάριση νωρίς στην επανάληψη με ένα εντυπωσιακό σουτ του Ράγιος στο 47ο λεπτό να φεύγει έξω. Στο 51ο λεπτό ο Κολούνγκα έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε στον αντίπαλο τερματοφύλακα με τον Καμπρέρα να πραγματοποιεί ντεμπούτο παίρνοντας τη θέση του Ίσμα λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού. Στο 63ο λεπτό ο Αγκιλάρ έκανε την εξ επαφής αλλαγή ωστόσο ήταν άστοχος, με την πίεση να εξαργυρώνεται στο 70ο λεπτό όταν ο Καλό μπούκαρε στην αντίπαλη περιοχή, κερδίζοντας πέναλτι. Ο Κολούνγκα με κρύο αίμα ισοφάρισε 1-1 με την Ανόρθωση να συνεχίζει να πιέζει και να φτάνει σε δεύτερο γκολ άμεσα με τον Καμπρέρα να σπρώχνει τη μπάλα στα δίκτυα στο 72ο λεπτό μετά από πάσα πάρε-βάλε του Καλό. Η Ανόρθωση έφτασε κοντά σε τρίτο γκολ με τον εκπληκτικό Καλό να κάνει τη συρτή μπαλιά και τον Ράγιος στο 82ο λεπτό να μη μπορεί να βάλει την προβολή που θα τέλειωνε τον αγώνα νωρίτερα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ