Οι αμφίρροπες περσινές αναμετρήσεις (βίντεο)

Δυο φορές τα «είπαν» πέρσι – για το πρωτάθλημα – οι σημερινοί μονομάχοι με την Ανόρθωση να παίρνει από τους 6 διαθέσιμους βαθμούς κόντρα στον Άρη τους 4… οι οποίοι μάλιστα ήρθαν μετά από πολύ κόπο και μόχθο.

Αρχικά ήταν η αναμέτρηση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με πρωταγωνιστεί τον ρεφ της Χαράλαμπο Μούσκο ο οποίος καταλόγισε πέναλτι υπέρ της «Κυρίας» και μετά από τις αντιδράσεις των παικτών των φιλοξενουμένων, αναίρεσε την απόφασή του, αποδεικνύοντας φυσικά την αδυναμία του να σταθεί επάξια σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η Ανόρθωση προηγήθηκε στο σκορ με τον Κουλούρη στο 14΄για να ισοφαρίσει ο Μαραγκουδάκης 5λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 19ο λεπτό. Η λύτρωση για την Ανόρθωση ήρθε στο 77 με φοβερό γκολ από εκτέλεση φάουλ από τον Πελέ.

Θυμηθείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Στο δεύτερο γύρο, στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η σημερινή αναμέτρηση… Άρης και Ανόρθωση εξήλθαν ισόπαλες 0-0. Η «Κυρία» βρισκόταν σε φθίνουσα αγωνιστική πορεία – όπως συμβαίνει άλλωστε τις περισσότερες περιόδους στον δεύτερο γύρο – και αντιμετώπιζε τον Άρη ο οποίος ουσιαστικά είχε εξασφαλισμένη την παραμονή του στην πρώτη κατηγορία. Τότε βρισκόταν στην 3η θέση και ήθελε πάση θυσία τη νίκη όμως δεν αγωνίστηκε με τέτοιο πλάνο και η ισοπαλία ήταν οδυνηρή. Όταν η ομάδα ανέβασε στροφές βρήκε τις ευκαιρίες για το γκολ με σημαντικότερη αυτή του Αβραάμ στο 88ο λεπτό.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ