Με αυτούς στοχεύει στο πρώτο τρίποντο (γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση για την Ανόρθωση που αγωνίζεται στο «Τσίρειο» στάδιο σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί αύριο στις 20:00 και παρόλο που θα είναι τηλεοπτικό αναμένεται να προσελκύσει δεκάδες εκατοντάδες πιστούς φίλους της «Κυρίας».

Ο Αντόνιο Πούτσε, είδε και στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου, τον Αϊράμ Καμπρέρα να λαμβάνει κανονικά μέρος και τον έθεσε στην αποστολή, όμως το ενδεχόμενο ο ποδοσφιαιρστής να πάρει φανέλα βασικού είναι απομακρυσμένο εως και απίθανο.

Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Γιαν Κόπριβετς. Στο κέντρο της άμυνας και εν τη απουσία του τραυματία Ερέρο… το αμυντικό δίδυμο θεωρούμε πως θα αποτελείται από τους Βίκτορ και Καλντερόν. Πολλές πιθανότητες για το αρχικό σχήμα έχει και ο Αγκιλάρ ο οποίος όμως δεν κατέγραψε τόσα αγωνιστικά λεπτά όσα ο Καλντερόν, δικαιολογώντας την άποψή μας ότι ο Ινίγο συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες. Στα άκρα της άμυνας τώρα, δεδομένες θεωρούνται οι θέσεις σε Γκάμπριελ από τα δεξιά και Σάντος από τα αριστερά.

[vfv id=”80″]

Στο χώρο του κέντρου, η μετατόπιση του Βίκτορ φέρνει τον Πελέ, πολύ κοντά στο να συμπεριληφθεί στο αρχικό σχήμα για την αναμέτρηση. Πιο πίσω και σε ρόλο εξαριού αναμένεται να βρεθεί ο Οικονοιμίδης και μπροστά τους, ο Ρούμπεν Ράγιος.

Στην επίθεση, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα με τους Ίσμα και Καλό να παίρνουν θέση στο δεξί και αριστερό άκρο αντίστοιχα και τον Κολούνγκα στην κορυφή της επίθεσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ