Ανόρθωσις Φούτσαλ: Τους κεραυνοβόλησε στην εκπνοή

Ματς που έσπαζε καρδιές ήταν το αποψινό  που διεξήχθη στο Κοινοτικό Στάδιο Λάρνακας, εκεί όπου η ομάδα μας έστω και δύσκολα επιβλήθηκε με 5-4 της μαχητικής Θύελλας Δρομολαξιάς.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας ήταν το φαβορί στα χαρτιά, στο γήπεδο η ομάδα της Δρομολαξιάς  απεδείχθη σκληρό καρύδι, κάτι που δείχνει και το τελικό σκορ αλλά και η εξέλιξη που είχε το ματς.

Δυνατά ξεκινήσαμε το παιχνίδι με μοναδικό στόχο το γρήγορο γκολ το οποίο και πετύχαμε καθώς ο Χαρή όχι μόνο έκλεψε την μπάλα από τον αντίπαλο αμυντικό άλλα τελείωσε και ιδανικά την φάση.  Στα επόμενα λεπτά  η ομάδα μας πιάστηκε στον ύπνο  και έτσι από το πουθενά οι αντίπαλοι μας βρέθηκαν να προηγούνται με 1-2. Εκεί την σκυτάλη πήρε ο νεοαποκτηθέντας  Αχιλλέας Αχιλλέως , ο έμπειρος Κύπριος φουτσαλιστής πέτυχε δύο σερί γκολ που έδωσαν κεφάλι στο σκορ στην ομάδα μας αλλά συνάμα  πιστοποίησαν  την εμπειρία και το ταλέντο του Αχιλλέως.  Στην συνέχεια ενώ όλα έδειχνα πως είχαμε το πάνω χέρι η Θύελλα κέρδισε φάουλ το οποίο με την βοήθεια της τύχης κατάφερε να το μετατρέψει σε γκολ ισοφαρίζοντας σε 3-3 .

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα μας να επιζητά με μανία το γκολ που θα την έφερνε ξανά σε θέση οδηγού, κάτι το οποίο δεν έγινε αφού οι αντίπαλοι εκτός από καλά οργανωμένοι αμυντικά είχαν και σύμμαχο  τύχη  και τον εκνευρισμό των φουτσαλιστών μας. Έτσι λοιπόν στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου η Θύελλα κέρδισε πέναλτι το οποίο και μετάτρεψε σε γκολ.

Με 15 λεπτά στην διάθεση της, η ομάδα μας θα τα έπαιζε όλα για όλα για την ανατροπή, με τον Χαρή και τον Χαραλάμπους  να ανεβάζουν  κατακόρυφα την απόδοση τους,  η Ανόρθωση  ανέβηκε και άσκησε πίεση στους αντιπάλους. Έτσι σε μια από τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε ο Χαρή δε λάθεψε και πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.  Με τον χρόνο να περνά η πίεση που ασκούσε η ομάδα μας γινόταν εντονότερη,  χαμένες ευκαιρίες από τον Αχιλλέως, χαμένες από τον Δημητρίου  όχι όμως και από τον Κεραυνό,  ο οποίος στην εκπνοή με κεραυνό, όνομα και πράμα,  σχεδόν από την μέση του γηπέδου έστειλε την μπάλα στο πλεκτό των αντιπάλων δίνοντας το έναυσμα για τον πανηγυρισμό όχι μόνο της νίκης αλλά και της προδιαγραφόμενης ανόδου.

Αυτή ομάδα έχει ταλέντο μα έχει και καρδιά, δεν την κωλώνουν τα δύσκολα και έχει όλα τα φόντα να δημιουργήσει τις βάσεις που χρειάζονται για να μεγαλουργήσει ,λίαν συντόμως, στα μεγάλα σαλόνια του κυπριακού φούτσαλ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ