Κινούνται για προσθαφαιρέσεις

Ειλημμένη φαίνεται να είναι η απόφαση για προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ κάτι που το συναντάμε για πρώτη φορά από την έλευση τεχνικού διευθυντή στην Ανόρθωση. Τετ Φαν Λιούεν και Σταν Φάλξ στήριξαν τις επιλογές τους, όμως τα δεδομένα αυτή τη φορά είναι διαφορετικά λόγω των ασφυκτικά περιορισμένων θέσεων στο ροστερ που υπάρχουν.

Δεν μπορεί κάποιος να αφήσει υπαινιγμούς για τον Αλμπέρτο Μπενίτο μιας και στην Ανόρθωση είχαν την ομάδα στον αυτόματο πιλότο για ένα περίπου μήνα, ενώ παράλληλα το μπάτζετ δεν ήταν προκαθορισμένο για να γνωρίζει το τεχνικό τιμ που ακριβώς να κινηθεί.

Με τα δεδομένα εκείνα κινήθηκε ο Αλμπέρτο Μπενίτο και φαίνεται πως δεν ικανοποιήσαν σε απόλυτο βαθμό τους διοικούντες της Ανόρθωσης που μετά και από τις απανωτές πωλήσεις ποδοσφαιριστών και την εισροή χρημάτων – κάποια ουρανοκατέβατα όπως η μεταπώληση Αμπουρτζάνια και η πώληση Εντλοβού – θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα με ποιοτικότερους άρα και ακριβότερους ποδοσφαιριστές.

Έτσι έδωσαν εντολή στους Ισπανούς όπως φέρουν στο «Παπαδόπουλος» ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές που για να βρουν χώρο πρέπει κάποιοι άλλοι να αποφασίσουν. Το πιο πάνω σενάριο ενδέχεται να επιφέρει κάποια οικονομική ζημιά στην Ανόρθωση, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ.

Αν χαθεί το τρένο, αν η ομάδα δεν είναι εντός στόχων και δεδομένου του περσινού χαστουκιού, θα πρέπει να το θεωρούν σίγουρο στην διοίκηση ότι τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ