Ανόρθωσις 0 – 0 Δόξα: Πάλι άσφαιρη, πάλι προβληματική

Προβληματισμό σκόρπισε για άλλο ένα φιλικό προετοιμασίας η Ανόρθωση, μιας και δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του φετινού μαραθωνίου, δεν κατάφερε και πάλι να σκοράρει. Βέβαια το γεγονός αυτό ήταν μόνο ένα από τα αρνητικά στοιχεία που καταγράφηκαν στην Λακατάμια μιας και δεν παρατηρήθηκε φαντασία ούτε στο κομμάτι της ανάπτυξης. Η εικόνα στην επανάληψη ήταν καλύτερη αλλά σε καμιά περίπτωση κοντά στα επίπεδα που ο κόσμος της Ανόρθωσης επιθυμεί. Ο Αλμπέρτο Μπενίτο χρησιμοποίησε 14 ποδοσφαιριστές, με τον Πελέ που πήρε φανέλα βασικού, να αποχωρεί στο 38ο λεπτό ως τραυματίας.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Παρόλο που ο Αντόνιο Πούτσε παρέταξε μια εντεκάδα που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να αγωνιστεί σε μια εβδομάδα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η εικόνα του πρώτου μισαώρου ήταν κάθε άλλο παρά ενθαρρυντική. Η Δόξα ήταν η ομάδα που είχε καλύτερη απόδοση και τη μπάλα στην κατοχή της, με την πρώτη καλή φάση να έρχεται στο 31ο λεπτό όταν ο Ρέινα με σουτ έστειλα τη μπάλα στο δοκάρι. Ο Ισπανός ακραίος επιθετικός ήταν αυτός που απείλησε ένα λεπτό πριν το φινάλε του πρώτου 45λεπτου, ωστόσο η προσπάθειά του κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Με την επανέναρξη του αγώνα ο Γκιγιέρμε έδωσε τη θέση του στον Κρέσπο, με τον Ρέινα να μετατοπίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Γκονσάλβες στο 48ο λεπτό είχε μια προσπάθεια στον στόχο με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει, ενώ στο 66ο λεπτό ο Σάβιτς αντικατέστησε στον Ερέρο. Η εικόνα της Ανόρθωσης συνέχισε να είναι μετριότητα έως κακή με τον Μπένετ να παίρνει τη θέση του Αφρικανού επιθετικού 5 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα και τον Καλό να μετακινείται στην κορυφή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ