O Καμπρέρα και οι επόμενες αναγκαίες κινήσεις

Στις 03:00 τα ξημερώματα φθάνει στην Κύπρο ο Ισπανός επιθετικός Αιράμ Γκαμπρέρα ο οποίος μαζί με τον Ίσμα Γκονζάλβες θα ηγηθούν της φετινής επιθετικής γραμμής της Ανόρθωσης εις αντικατάσταση του Νοτιοαφρικανού Ντίνο Εντλοβού που όπως όλα δείχνουν καταλήγει στο Αζερμπαϊτζάν για λογαριασμό της Καραμπάκ.

Η κίνηση απόκτησης του Αϊράμ «κατάφερε» να ηρεμήσει για λίγο την ανησυχία των οπαδών αλλά και των διοικούντων της «Κυρίας» που έβλεπαν την ομάδα να πραγματοποιεί ικανοποιητικό αριθμό ευκαιριών, όμως να μετουσιώνει σε γκολ ελάχιστες… κάτι που έφερε και τα πρώτα αρνητικά αποτελέσματα στα φιλικά σε Πολωνία και Κύπρο.

Όμως η μεταγραφή του Καμπρέρα δεν πρέπει να εφησυχάσει αλλά ούτε να θεωρηθεί ολοκλήρωση του προγραμματισμού για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Οι επόμενες κινήσεις που θα γίνουν θα πρέπει να καλύψουν την ομάδα στα φτερά της επίθεσης και στην άμυνα και υπό περιστάσεις – αποχώρηση Πελέ – να ενισχύσουν το χώρο του κέντρου με ένα box to box ικανοτήτων ποδοσφαιριστή.

Για να επιτευχθούν τα πιο πάνω θα πρέπει ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής Αλμπέρτο Μπενίτο, να κινηθεί αστραπιαία και στην διάθεσή του να έχει αυξημένο κονδύλι ώστε να ενισχύσει ποιοτικά την Ανόρθωση για να μπορεί να αντεπεξέλθει επάξια του φετινού μαραθωνίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ