Λατινογενής αμυντική γραμμή

Η προσθήκη του 32χρονου Ερέρο φαίνεται να είναι η τελευταία στην αμυντική γραμμή τουλάχιστον από αυτές που λαμβάνουν θέση οι μη γηγενείς ποδοσφαιριστές μιας και τις εναπομείναντες θέσεις – 1 ή 2 αναλόγως της κατάληξης της περίπτωσης Εντλοβού – θα προτιμηθεί να τις αξιοποιήσουν στην επιθετική γραμμή της ομάδας, εκεί άλλωστε που έδειξε να έχει σοβαρές ελλείψεις βάσει πάντοτε των σημερινών δεδομένων.

Στην άμυνα λοιπόν τα δεδομένα «έκλεισαν» με ποδοσφαιριστές με λατινογενή γλώσσα καθώς σύμφωνα με αναφορές, η Πορτογαλική – που είναι η επίσημη γλώσσα στην Βραζιλία – και η Ισπανική, έχουν μια ομοιότητα της τάξης του 85%.

Γκάμπριελ Μούρα και Γκιγιέρμε Σάντος από την Βραζιλία, Αγκιλάρ, Ερέρο και Καλτερόν από την Ισπανία και η γλωσσική «παραφωνία» με Μίλαν Σάβιτς από την Σερβία συνθέτουν την αμυντική γραμμή της Ανόρθωσης της περιόδου 2016-2017.

Στην γλώσσα είναι σίγουρο πως θα συνεννοούνται και αυτό που μένει είναι ο προπονητής της ομάδας Αντόνιο Πούτσε, να τους ετοιμάσει ώστε να συνεννοούνται και στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ