Στο ρελαντί

Το τρένο επέρασεν αλλό ‘ναν εμπόδιο τζαι δείχνει να βουρά μόνο του την κούρσα για το πρωτάθλημα. Η πρόβλεψη της στήλης για μαθηματικήν εξασφάλισην του τίτλου πριν τους ομίλους εν φαίνεται τελικά τόσον εξωπραγματική.

Ρέζεκ τζαι Σπαντάτσιο συνεχίζουν να γαζώνουν κατά βούλησην τζαι η Δόξα εν εμπόρεσε σε καμιά περίπτωση να προβάλλει αντίσταση στες ορέξεις του ΦΟΙΝΙΚΑ. Ο κόσμος παραμένει ζεστός τζαι παρά τη χαμηλή δυναμικότητα του αντιπάλου τζαι την κρυάδα, έδωσε πάλι μαζικό τζαι δυναμικό παρών στον ναό.

Σε εγρήγορση

Αν συνεχίσουμεν έτσι, εν έχουμε να φοηθούμεν κανέναν. Μόνον τον κακό μας εαυτό. Γι’ αυτό, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές τζαι κόσμος πρέπει να παραμένουν σε εγρήγορση. Όπως ξέρουμεν, ο δκιάολος έσιει πολλά ποάρκα. Οπότε ο εφησυχασμός έναιν επιλογή.

Αναμένουμε τζαι τη μεταγραφικήν ενίσχυσην για να βελτιώσουμε τον μοναδικόν ίσως τομέα του παιχνιδιού μας που παρουσιάζει κάποιες αδυναμίες. Η απόκτηση ακραίων μπακ, που να μπορούν να συνδράμουν στην επιθετικήν ανάπτυξην της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, θα μας ανεβάσει ακόμα έναν επίπεδο (πάντως η αλήθκεια να λέγεται, ο Άντιτς εν πολλά ανεβασμένος τα τελευταία ματς, αλλά ο Κόλιν πέραν της αμυντικής του πληρότητας, εν προσφέρει τίποτε επιθετικά).

Με σοβαρότητα

Αύριο παίζουμεν την αθάνατη για το κύπελλο τζαι πέραν της ικανοποίησης που μας εχάρισεν το «χ» που… έδωκε στον α-ντοπ-ελ, πρέπει να δούμεν το ματς σοβαρά τζαι να καθαρίσουμεν την πρόκρισην που το πρώτο ματς. Εν μ’ ενδιαφέρει ποιοι θα παίξουν. Όποιοι τζαι να παίξουν, έχουν υποχρέωση να αντιμετωπίσουν την αλκή χωρίς υποτίμηση για να μεν έχουμεν παρατράγουδα. Εξάλλου, έχουμε να τους στείλουμε μήνυμα τζαι για το επερχόμενο ματς του πρωταθλήματος.

Περιττό να πούμε ότι όσοι έχουμε τη δυνατότητα, πρέπει να βρεθούμε στο «ΠΑΠ» για να δώκουμεν ώθηση στα φτερά του ΦΟΙΝΙΚΑ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ