Κουλούρης: «Με βοήθησε η Ανόρθωση…»

Με βοήθησε η Ανόρθωση, καθώς πήγα σε μια ομάδα με παίκτες καλούς στο ρόστερ, αναφέρει με δηλώσεις του ο Ευθύμης Κουλούρης.

Θυμίζουμε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο έχει σκοράρει και στα τρία φιλικά προετοιμασίας.

Πιο κάτω μερικά από αυτά που δήλωσε ο Μακεδόνας επιθετικός

Για την περίοδο του δανεισμού του κι αν τον βοήθησε: “Με βοήθησε, πήγα σε μια ομάδα με παίκτες καλούς στο ρόστερ, είμαστε πολύ πιο έτοιμοι από τέτοιες εμπειρίες, άλλαξαν πολλά σε μένα από την πρώτη στιγμή που έφυγα, είδα πολλά διαφορετικά. Από την προηγούμενη σεζόν ήθελα από μόνος μου να φύγω, να πάρω παιχνίδια, έφυγα από τα πάντα, κλείστηκα στον εαυτό μου προσπάθησα να δουλέψω, άλλαξα πολλά σε μένα και στον τρόπο που αγωνίζομαι”.

Για το τι κράτησε από τον δανεισμό του: “Για μένα είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα να πας δανεικός, βέβαια υπάρχουν παιδιά όπως ο Κίτσιου που ηταν πάντα στην ομάδα σταθερός και καλός, αν δεν εχεις χρόνο όμως είναι καλό να φύγεις να δεις λίγο που πατάς, να ζήσεις άλλα πράγματα, να καταλάβεις τι σου προσφέρει ο ΠΑΟΚ. Είναι σημαντικό να πας δανεικός να γυρίσεις πιο έτοιμος, κάθε προπόνηση δεν συγκρίνεται με το ματς στον αγωνιστικό χώρο”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ