Έντονο το ενδιαφέρον…

Έντονο το ενδιαφέρον του κόσμου για την αυριανή αναμέτρηση αλλά και για τα εισιτήρια διαρκείας, ανάφερε σε δηλώσεις του στη ραδιοφωνική συχνότητα του Supersport FM, ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίεων σχέσεων της Ανόρθωσης, Μαρίνος Μήτρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μαρίνος:

Για το φιλικό με τον Άρη:

«Η αλήθεια αυτά τα φιλικά προσφέρονται περισσότερο για ξεμούδιασμα. Είναι μια ευκαιρία για τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή να δουν κάποια πράγματα και κάποιους ποδοσφαιριστές. Ακολούθως η ομάδα θα αναχωρήσει στην Πολωνία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας».

Για τον κόσμο και το γεγονός πως περιμένει να δει την ομάδα του να αγωνίζεται:

«Ο κόσμος δείχνει έντονο ενδιαφέρον και για το ματς αλλά και για τα εισιτήρια διαρκείας, καθώς έχουμε ξεπεράσει τα 1300. Υπάρχει μια σταθερή άνοδος, ενώ να πούμε πως θα είναι δωρεάν η είσοδος για τους κατόχους διαρκείας, για τους υπόλοιπους φίλους της ομάδας μας θα είναι στα 10 ευρώ. Ελπίζουμε πως θα υπάρξει κόσμος, θέλουμε να κάνουμε μια καλή αρχή έστω και από τα φιλικά παιχνίδια. Θέλουμε να έχουμε την ζεστασιά του κόσμου και να την νιώσουν και οι παίκτες, ιδίως οι ξένοι που πρώτη φορά βρίσκονται στην Κύπρο ώστε να καταλάβουν που έχουν έρθει. Δεν είναι παιχνίδι που μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα από τον κόσμο. Περισσότερα πράγματα θα μπορούμε να δούμε στην Πολωνία και στην συνέχεια με την επιστροφή  στην Κύπρο».

Για την ενίσχυση και το ενδιαφέρον για τον Ντγκάνι:

«Πράγματι είναι αλήθεια πως μας ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, αλλά δεν υπάρχει οτιδήποτε πιο συγκεκριμένο. Η αλήθεια είναι ότι έχει και ψηλές οικονομικές απαιτήσεις ενώ δεν υπάρχει ούτε κάτι το προχωρημένο. Θα το δούμε στην συνέχεια. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που βρίσκονται στην λίστα Μπενίτο και σε θέσεις που θεωρεί πως χρειάζονται ενίσχυση».

Για το γεγονός πως δεν θα ξεφύγουν από τα οικονομικά πλαίσια που έθεσαν:

«Αυτό το έχουμε πει και το ξεκαθαρίσει εδώ και αρκετό καιρό. Υπάρχει ένα περιορισμένο μπάτζετ λόγω των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν και είμαστε αναγκασμένοι να δουλέψουμε με αυτά τα οικονομικά δεδομένα. Τώρα αν υπάρξουν περισσότερα έσοδα από αυτά που υπολογίσαμε τότε ίσως γίνει μια κίνηση παραπάνω».

Για το από πού μπορούν να έρθουν τα έσοδα:

«Αυτή την περίοδο τα έσοδα μας προέρχονται από τα εισιτήρια διαρκείας και τα θεωρείας πολυτελείας. Τα υπόλοιπα έσοδα είναι στατικά και δεν μπορούν να μεταβληθούν».

Για τον Περέιρα:

«Νομίζω είναι δύσκολο να προχωρήσει με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή όμως έχουμε ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά μας και γι’ άλλες περιπτώσεις. Οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή για την καριέρα τους και πάντα όπως είναι λογικό βλέπουν πρωτίστως το οικονομικό. Όμως θεωρούμε πως στην Κύπρο οι πλείστες ομάδες δεν μπορούν να προσφέρουν μεγάλα συμβόλαια αλλά πιστεύω σαν ομάδα έχουμε το πακέτο για να προσελκύσουμε κάποιο παίκτη».

Για τον Μπενίτο και το γεγονός πως χρειάζεται να δουλέψει με συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα:

«Είχε την επίγνωση των δυσκολιών και με ποια μέσα μπορούσε να δουλέψει. Σήμερα η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη με ένα μήνα προηγουμένως που είχαμε προβλήματα και δυσκόλευε την δουλειά του Ισπανού τεχνικού διευθυντή. Προσπαθεί μέσα στα επιτρεπτά όρια να κάνει όσο καλύτερο την δουλειά του».

Για τους παίκτες που δοκιμάζονται:

«Είναι ίσως το καλύτερο τεστ σε σχέση με τις προπονήσεις. Θα δούμε αν θα βγάλει κάποια συμπεράσματα ο Πούτσιε ή αν θα περιμένει ακόμη λίγο».

Για τον προγραμματισμό:

«Έχουμε καλύψει μπόλικο έδαφος. Μένουν μόλις τρεις θέσεις για μη Κύπριους παίκτες. Ο στόχος να πάει η ομάδα όσο το δυνατό πιο ολοκληρωμένη στην προετοιμασία έχει σε μεγάλο βαθμό επιτευχθεί».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ