Μίλησε ο Μήτρου για τον Πελέ και τους άλλους

Δηλώσεις στον σουπερσπορτ φμ παρέθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Μαρίνος Μήτρου που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον προγραμματισμό της ομάδας και για τον Πελέ που παραμένει στο ρόστερ και συνεχίζει κανονικά.

Οι δηλώσεις Μαρίνου Μήτρου:

Για την κατάσταση στην ομάδα και τον προγραμματισμό:«Ηρεμία δεν υπάρχει αλλά με τη καλή έννοια. Υπάρχει ζωηράδα στο μεταγραφικό κομμάτι, στα εισιτήρια διαρκείας και στο οικονομικό. Είχαμε μια περίοδο παρατεταμένης αστάθειας και αβεβαιότητας. Θέλουμε να γίνουν όλα στην ώρα τους. Ο στόχος ήταν στις 17 του μήνα να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Υπάρχουν κάποιες άλλες προτάσεις σε εξέλιξη και περιμένουμε απαντήσεις. Ενδεχομένως να έχουμε και άλλες προσθήκες πριν αναχωρήσει η ομάδα για την προετοιμασία της στη Πολωνία».

Για τον Περέιρα:«Περιμένουμε μια απάντηση από τον ποδοσφαιριστή, άτυπα υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα που εκπνέει εντός της ημέρας και περιμένουμε».

Για τον Καλντερόν:«Είναι αλήθεια ότι άφησε το στίγμα του στην προηγούμενη του ομάδα. Αυτό είναι θετικό και δείχνει την αξία και την προσωπικότητα του. Θέλουμε αυτούς τους παίκτες, που θα κρατήσουν την ομάδα στα δύσκολα. Δεν είναι σε απαγορευτική ηλικία για να παίξει ποδόσφαιρο».

Για τον Πελέ:«Ο ποδοσφαιριστής παραμένει για την ώρα παίκτης της ομάδας. Έχει γίνει μια συζήτηση ανάμεσα στον ίδιο και τον τεχνικό διευθυντή και μετά μαζί με την διοίκηση. Λήφθηκε η απόφαση να παραμείνει στο ρόστερ ο ποδοσφαιριστής και κρίνεται όπως και οι άλλοι».

Για τους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές: (Καρακούτη, Σίλβα, Μπένετ):«Για τον Καρακούτη υπάρχει μεγαλύτερο δείγμα. Οι άλλοι ήρθαν στη συνέχεια και θα κρίνει ο προπονητής μας αν θέλει να πάρει κάποιους από αυτούς μαζί του στη προετοιμασία ή και όλους».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ