Λήγει η διορία (τα ενδεχόμενα)

Σε λιγότερο από δύο ώρες, λήγει η διορία υποβολής υποψηφιοτήτων, για την εκλογική συνέλευση του συλλόγου, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα.

Για την ώρα, δεν φαίνεται στο προσκήνιο κανένας συνδυασμός να είναι έτοιμος να αναλάβει, παρά τις όποιες διεργασίες έχουν γίνει την τελευταία βδομάδα και αφότου ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τα διοικητικά ο Χρήστος Πουλλαίδης.

Ως εκ τούτου, ένα ενδεχόμενο αν και απομακρυσμένο με τα υφιστάμενα δεδομένα είναι να υποβληθεί συνδυασμός της τελευταίας στιγμής, κάτι αντίστοιχο συνέβη το 2013 όταν και κατόπιν έντονων διεργασίων, υποβλήθηκε στο και πέντε ο συνδυασμός από τον Αχιλλέα Νικολάου.

Το άλλο ενδεχόμενο, είναι να συνεχίσουν οι διεργασίες από τη μία κίνηση που εδώ και μέρες μελετά τα οικονομικά δεδομένα, να πάρει τις διαβεβαιώσεις που θέλει αλλά και να βρει και τους απαιτούμενους οικονομικούς πόρους για να βγει η χρονιά. Αν καρποφορήσουν οι προσπάθειες, τότε τη Δευτέρα στη Γ.Σ, θα δοθεί η εντολή σε άτομο ή άτομα, να σχηματίσουν Δ.Σ, το οποίο και θα εγκριθεί σε μεταγενέστερη συνέλευση. Κάτι αντίστοιχο, είχε συμβεί το 2010, επί Κυριάκου Κκούσιου, ο οποίος πήρε εντολή να σχηματίσει δίοικηση της 19/5, με τον συνδυασμό του να εγκρίνεται στις 26/5.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ