Ματιές Κετσπάγια σε Λαΐφη

Πιθανολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Λαίφη, επικαλείται με δημοσίευμα της η ιστοσελίδα sdna.gr.

Χαρακτηριστικά, η ελληνική ιστοσελίδα αναφέρεται σε 4 ποδοσφαιριστές που θα ήθελε ο Κετσπάγια στην ΑΕΚ, μεταξύ αυτών και ο Κωνσταντίνος Λαίφης.

Θυμίζουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο ποδοσφαιριστής εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια με την ΑΕΚ Αθηνών, καθώς πέρσι δημοσίευματα έφεραν τον Μπάγεβιτς να ρωτάει για τον διεθνή αμυντικό της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά το δημοσίευμα για τον Λαίφη

Κωνσταντίνος Λαΐφης: Ο πολυθεσίτης

Εκτός ΑΠΟΕΛ ένας ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε στο πρωτάθλημα και θα μπορούσε να απασχολήσει την ΑΕΚ είναι ο Κωνσταντίνος Λαΐφης της Ανόρθωσης. Ο 23χρονος αριστερός μπακ χαφ ξεκίνησε τη ποδοσφαιρική του πορεία στα 6 του χρόνια από τις ακαδημίες της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου και στα 15 μετακόμισε στο Νότιγχαμ για τις Ακαδημίες της Φόρεστ όπου και παρέμεινε για τρία χρόνια. Στα 18 επέστρεψε στην Κύπρο και στην Ανόρθωση όπου και παραμένει μέχρι σήμερα (με μια παρένθεση ενός χρόνου στην Αλκή) έχοντας πέρσι 29 συμμετοχές (όλες ως βασικός) πετυχαίνοντας μάλιστα και τέσσερα γκολ.

Η ποδοσφαιρική του αξία κυμαίνεται στο ένα εκατομμύριο ευρώ και το συμβόλαιο του είναι πάρα πολύ χαμηλότερο. Ο Λαΐφης τον περασμένο Δεκέμβριο ακούστηκε για τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ και είναι διεθνής με την Εθνική Κύπρου από το 2014. Αναμφισβήτητα το μέλλον του ανήκει παίζοντας ακόμα και σέντερ μπακ. Ο νεαρός πολυθεσίτης άσος φαίνεται πως έχει συμφωνήσει προφορικά με την Ανόρθωση για επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2019, το τρέχον είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2017…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ