Έτοιμοι για τρόπαιο οι U16!

Τη νίκη με οποιοδήποτε σκορ που θα τους εξασφαλίσει το πρωτάθλημα θα ψάξουν οι νεαροί πετοσφαιριστές της Ανόρθωσης κάτω των 16 ετών. Στον επαναληπτικό του πρώτου τελικού πρωταθλήματος τον οποίον κέρδισαν με 1-2 σετ, η ομάδα μας θα έχει την ευκαιρία να κλειδώσει την πρωτιά στο γήπεδό της. Όπως αναφέρει και η πιο κάτω ανακοίνωση, το μεγάλο ραντεβού ορίστηκε για αύριο στις 14:30 στο «Θεμιστόκλειο».

Με οποιαδήποτε νίκη στον αυριανό, επαναληπτικό τελικό πρωταθλήματος, οι Παίδες της Μεγάλης Κυρίας κατακτούν το παγκύπριο πρωτάθλημα πετόσφαιρας U-16. Καλούμε όλο τον κόσμο της Ανόρθωσης να έρθει αύριο Κυριακή, στις 14:30 η ώρα στο Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο.

Οι πετοσφαιριστές του Στέργιου Φραγκέσκου κέρδισαν τον πρώτο αγώνα, εκτός έδρας, με 1-2 σετ (27-25, 25-14, 10-15) και έχουν θέσει συνεπώς γερές βάσεις για την κατάκτηση του τροπαίου. Με τη δική μας βοήθεια και συμπαράσταση, θέλουμε να ντουμπλάρουμε τις νίκες και να σηκώσουμε το βαρύτιμο τρόπαιο. Αύριο, στις 14:30 το μεσημέρι, όλοι στο Θεμιστόκλειο!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ