Έβγαλε έξω όλο το αντιανορθωσιάτικο του μίσος (πληροφορίες)

Οι «κύριοι» που κόβουν και ράβουν ανάλογα με τα συμφέροντα που έχουν, έκαναν ακόμα μία φορά τα μαγικά τους, αυτή την φορά στο τελευταίο παιγνίδι που έδωσε η ομάδα μας, στο Παραλίμνι απέναντι στην Ένωση.

Πληροφορίες του Anorthosis24 αναφέρουν πως ο παρατηρητής του αγώνα, κάποιος.. Επαμεινώνδας Γιάλλουρος, έβγαλε όλη την αντινορθωσιάτικη χολή του στην έκθεση του για τον αγώνα. Πρώτα, κατέγραψε ότι ο Ιούλιος Κονναρής πήγε να πανηγυρίσει με τους ποδοσφαιριστές(!!!), και πως αρκετή ώρα μετά το τέλος του αγώνα, μπήκε στο δωμάτιο των διαιτητών. Ναι, μπήκε στο δωμάτιο των διαιτητών, αλλά για να πάρει τις ταυτότητες των ποδοσφαιριστών μας, που δίνονται από τις ομάδες στους διαιτητές σε όλους τους αγώνες πριν την έναρξή τους.

Επίσης, κατήγγειλε ότι άτομο της Ανόρθωσης βρισκόταν παράνομα στον αγωνιστικό χώρο χωρίς εξουσιοδότηση και τον παραπέμπει στη Δικαστική. Το γελοίο είναι ότι δεν αναφέρει ονομαστικά ποιο είναι αυτό το άτομο, ενώ όσοι ήταν στο γήπεδο από πλευράς της ομάδας μας, ήταν εξουσιοδοτημένοι να είναι εκεί. Να τονίσουμε εδώ πως δεν υπάρχει παραπομπή στη Δικαστική για τον Ιούλιο Κονναρή όπως γράφτηκε.

Δεν σταμάτησε όμως εδώ. Στην έκθεσή του, κατέγραψε ότι υβριστικό σύνθημα είπαν οι οπαδοί της ομάδας μας, ενώ για τους οπαδούς της Ένωσης, έγραψε ότι «ήταν άριστοι», παρόλο που έβριζαν από την αρχή μέχρι το τέλος την Ανόρθωση και το Βαρώσι, ενώ πήγαν να κάνουν και επεισόδια σε βάρος οπαδών της ομάδας μας στο κεντρικό πέταλο, αλλά και στους επισήμους της ομάδας μας που βρίσκονταν στο ίδιο πέταλο.

 

ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ